foto: Publicitātes (F64)
Unikāls gadījums TV šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"
TV
2019. gada 10. marts, 11:50

Unikāls gadījums TV šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!"

Jauns.lv

Šodien, 10. martā, TV šovā "Es mīlu Tevi, Latvija!" unikāls gadījums - Janas Duļevskas komandā ierasto triju viesu vietā būs četri. Vai tas palīdzēs Janai izcīnīt uzvaru?

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" jaunākajā raidījumā

Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" piektās sezonas otrajā raidījumā.

gallery icon

Ģimenes šova “Es mīlu Tevi, Latvija” piektās sezonas otrā raidījuma laikā uzzināsim, ko nozīmē vecvārds “valte”, cik tonnas vilnas tiek saražotas Latvijā, atklāsim vēl daudz nedzirdētus faktus par Renāru Kauperu un dziedāsim līdzi mīļākajām latviešu dziesmām.

Atraktīvās Janas Duļevskas komanda centīsies uzvarēt ar kvantitāti jeb dalībnieku pārsvaru, tādēļ savai komandai Jana ir uzaicinājusi pievienoties "Carnival Youth" dalībniekus brāļus Kauperus – Edgaru un Emīlu, kas spēles laikā mainīsies vietām tā, ka pat Jana nespēs atpazīst, kurš no brāļiem ir pievienojies komandai.

foto: Ieskats TV spēles "Es mīlu Tevi, Latvija!" p
Janas komandā - Edgars Kaupers, Emīls Kaupers, Ilze Pukinska, Ainārs Ančevskis.

Tāpat Janas komandai palīdzēs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Ainārs Ančevskis un Valmieras Drāmas teātra aktrise un seriāla “Radiņi” Vandas lomas atveidotāja Ilze Pukinska.

Valters Krauze papildspēkus gan nemeklēs, jo ir pārliecināts savas komandas spējās, tādēļ viņa komandā par uzvaru cīnīsies grupas "Carnival Youth" dalībnieks Roberts Vanags, seriāla “Viss pa jaunam” Ritas lomas atveidotāja šarmantā aktrise Inga Alsiņa un žurnālists Haralds Burkovskis.

foto: Publicitātes (F64)
Valtera komandā - Inga Alsiņa-Lasmane, Haralds Burkovskis, Roberts Vanags.

Spēlē “Klusie telefoni” Janas komandai nāksies krietni vien pacīnīties, lai raksturotu populāro mūziķi Renāru Kauperu. Cik daudz paši brāļi Kauperi zina par savu tēti? Vai šīs zināšanas palīdzēs Janas komandai uzvarēt? Skaties šovu “Es mīlu Tevi, Latvija” jau šo svētdien plkst. 20.00 un noskaidro!