foto: Inta Mengiša
"Jūs esat mans elks!" - Vaira Vīķe-Freiberga samulsina Ģirtu Jakovļevu
Slavenības
2019. gada 4. marts, 13:07

"Jūs esat mans elks!" - Vaira Vīķe-Freiberga samulsina Ģirtu Jakovļevu

Žurnāls "Kas Jauns"

Latvijas Valsts 6. prezidente Vaira Vīķe-Freiberga (81) pēc Latvijas Nacionālā teātra simts gadu jubilejas koncerta gaitenī metusies klāt leģendārajam aktierim Ģirtam Jakovļevam (78), paziņojot: „Es atzīšos – jūs esat mans elks!”

Ģirts, kam tobrīd blakus bija arī viņa meita muzikoloģe Liene Jakovļeva, neslēpis mulsumu un aizkustinājumu par negaidīto eksprezidentes uzmanības apliecinājumu, raksta žurnāls "Kas Jauns".

Aktieris galanti saņēmis Vairas plaukstu un to nobučojis, pateikdamies par sirsnīgajiem vārdiem, kas priekā par vaigu vaigā sastapto iemīļoto skatuves mākslinieku aizrautīgi bira no eksprezidentes lūpām.

foto: Inta Mengiša
„Tā patiešām ir – jūs jau sen esat mans elks,” roku turot uz sirds, Jakovļevam nočukst Vaira Vīķe-Freiberga.

„Tā patiešām ir – jūs jau sen esat mans elks,” roku turot uz sirds, atvadoties vēlreiz Jakovļevam nočukstējusi Vaira Vīķe-Freiberga, kuras laulātais draugs Imants Freibergs stāvēja nostāk, pacietīgi gaidīdams, kamēr kundze aprunāsies ar Latvijas aktiermākslas leģendu, kura atveidoto kino varoņu tēlos jaunībā samīlējušās teju līdz ģībšanai bija neskaitāmas dažāda gadagājuma meitenes ne tikai Latvijā, bet arī Krievijā un citās postpadomju zemēs.

Latvijas Nacionālā teātra simts gadu jubilejas svinības

2019. gada 23. februārī norisinājās Latvijas Nacionālā teātra simts gadu jubilejas svinības.

gallery icon