foto: Publicitātes
Ieskaties - pirmais VIDEO no Kiviča un Skulmes jaunā realitātes šova
Plaši apspriestā pārīša dzīvei mēneša garumā ik dienu sekos TV kameras, skatītājiem ļaujot ielūkoties gan abu ikdienā, gan privātajā dzīvē.
TV
2019. gada 22. februāris, 12:30

Ieskaties - pirmais VIDEO no Kiviča un Skulmes jaunā realitātes šova

Jauns.lv

Jau pirmdien, 25. februārī, plkst. 18:50, kanālā “STV Pirmā!” pirmizrādi piedzīvos realitātes šovs “Kivičs. Pavisam privāti”, kas ļaus uzzināt visu par skandalozā pašmāju mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecībām. Nu atklātībai nodots pirmais video ieskats šajā šovā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mēs esam interesants pāris, mums ir interesanti dzīvesstāsti," tā publiskotajā video saka Kivičs un piebilst: "Mēs gribam popularizēt to, ka jādzīvo dzīve pa īstam, ka jādzīvo kopā ar cilvēku, ko tu mīli, ko tu katru vakaru gribi samīļot."

Plaši apspriestā pārīša dzīvei mēneša garumā ik dienu sekos TV kameras, skatītājiem ļaujot ielūkoties gan abu ikdienā, gan privātajā dzīvē. Būsiet liecinieki Andra un Lienes mīlestībai un saņemsiet atbildes uz, iespējams, svarīgāko no jautājumiem - vai tā patiešām ir tik īsta, kā abi steidz paust sociālajos tīklos? Vai gluži otrādi – spēle popularitātes iegūšanai?

Kadri no realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti"

Kadri no topošā televīzijas "STV Pirmā!" realitātes šova "Kivičs. Pavisam privāti".

gallery icon
22

Skatītājiem būs iespēja ieskatīties Kiviča vēl neizdotās grāmatas lapaspusēs, kā arī atklāt visu patiesību par viņa darbošanos politikā. Realitātes šovi, kuros TV kameras seko līdzi slavenību dzīvēm, visā pasaulē ir plaši pazīstami, taču par kādu no pašmāju populārām personībām tāds tiks veidots pirmo reizi.

“Andra un Lienes dzīvei sabiedrība, kā arī mediji seko līdzi ļoti aktīvi, plaši atspoguļojot un apspriežot ik katru viņu soli vai izteikto frāzi. Tāpēc viens no lielākajiem izaicinājumiem šāda realitātes šova veidošanā ir saglabāt aktualitāti un nemitīgu skatītāju interesi par notikumiem, kuri nu būs vērojami ne tikai interneta vidē, bet arī TV ekrānos. Pieļauju, ka šovs mainīs skatītāju domas par Andri, Lieni un viņu attiecībām, jo tas, kāds ir Kiviča publiskais tēls, krasi atšķiras no tā, kāds viņš ir patiesībā,” par šovu “Kivičs. Pavisam privāti” saka producentu kompānijas “Brīvdienas” producente Sandija Miezīte.