Jau drīzumā TV ekrānos - spēles “Es mīlu Tevi, Latvija” jubilejas sezona
Arī piektajā sezonā televīzijas spēli vadīs Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās iejutīsies apburošā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze.
TV
2019. gada 22. februāris, 11:33

Jau drīzumā TV ekrānos - spēles “Es mīlu Tevi, Latvija” jubilejas sezona

Jauns.lv

Svētdien, 3. martā, ar piekto, jubilejas sezonu TV3 atgriežas sirsnīgais un skatītāju iemīļotais ģimenes šovs "Es mīlu Tevi, Latvija!". Šovā tiksies pašmāju slavenības, kas mērosies zināšanās par Latviju Janas Duļevskas un Valtera Krauzes komandās. Iepriekšējās sezonās vadībā izvirzījās Janas komanda. Vai jubilejas sezona nesīs uzvaru Valtera komandai?

Divpadsmit svētdienas vakarus kanālā TV3 būs iespēja uzzināt jaunus un līdz šim nedzirdētus faktus, pārbaudot savas zināšanas par Latvijā atpazīstamām un populārām personībām, noskaidrojot aktuālos kino, televīzijas un kultūras jaunumus, minot dziesmas, izspēlējot dzimšanas dienas, un, protams, lielo burtu spēli.

Tāpat kā skatītāji, uzticīgi šovam ir arī tā vadītāji – arī piektajā sezonā televīzijas spēli vadīs Dailes teātra aktieris Artūrs Skrastiņš, bet komandu kapteiņu lomās iejutīsies apburošā Jana Duļevska un šarmantais Valters Krauze, kas kopā ar seriālu un šovu zvaigznēm, mūziķiem, sportistiem un citām Latvijā mīlētām un cienītām slavenībām mērosies spēkiem savās zināšanās par Latviju.

Jaunajā sezonā šovs sniedz unikālu iespēju skatītājiem iesaistīties raidījuma veidošanā, aicinot iesūtīt interesanto, neparasto vai īpašo jautājumu par Latviju, kas pēc žūrijas vērtējuma izskanēs šova “Dzimšanas dienas” spēles laikā.

Šova "Es mīlu Tevi, Latvija!" trešās sezonas noslēguma raidījums

Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas svētkos - 4. maijā - noslēdzās aizraujošais šovs "Es mīlu Tevi, Latvija!". Lūk, trešās ...

gallery icon
112