foto: Chelsea Lauren/REX/ Vida Press
Ļaudis nekļūdījās: pēc diviem kopābūšanas gadiem Lady Gaga šķiras no līgavaiņa
Popzvaigzne Lady Gaga.
Slavenības
2019. gada 21. februāris, 07:14

Ļaudis nekļūdījās: pēc diviem kopābūšanas gadiem Lady Gaga šķiras no līgavaiņa

Jauns.lv

Popzvaigznes Lady Gaga pārstāvis apstiprinājis, ka dziedātāja izšķīrusies no līgavaiņa - talantu aģenta Kristiana Karino. Fanu aizdomas diemžēl izrādījušās patiesas. Acīgākie bija ievērojuši, ka Lady Gaga uz „Grammy” balvu vakaru ieradās bez saderināšanās gredzena pirkstā un arī Kristians nekur līdzās nebija manāms. Nedēļu pēc šī pasākuma sabiedrību sasniedzis arī dziedātājas pārstāvja oficiālais paziņojums.

Lady Gaga un Kristians Karino

gallery icon
13

Pirmie ziņu par dziedātājas Lady Gaga un viņas līgavaiņa Kristiana Karino šķiršanos vēstīja slavenību žurnāls „People”. Šos neiepriecinošos jaunumus apstiprināja arī programma „Entertainment Tonight”. Izklaides programmas rīcībā nonākusi informācija, ka pāris esot šķīries draudzīgi, bez jebkādas drāmas. Viņu attiecībām „tikai pienāca beigas”, – norādījis kāds paziņa.

Izklaides programma „Entertainment Tonight” bija pirmā, kas 2017. gada februārī apstiprināja, ka Lady Gaga un talantu aģents Kristians Karino ir pāris. Abi bija redzēti apskaujamies pirms dziedātājas uzstāšanās slavenajā „Super Bowl”.

Kolorītā dziedātāja, kura nekad nav vairījusies iziet sabiedrībā ekstravagantos un šokējošos tērpos, savas romantiskās attiecības centās saglabāt tik privātas, cik vien tas iespējams. Par saderināšanos viņa publiski paziņoja aizvadītā gada oktobrī, kad teica uzrunu publikai. Viņas pirkstā bija parādījies arī skaists gredzens ar rozā briljantu.

foto: Broadimage/REX/ Vida Press
Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas vakarā popzvaigznes pirkstā mirdzēja saderināšanās gredzens ar lielo rozā briljantu, ko ieskauj vairāki mazāki balti briljanti.

Kompānijas „WP Diamonds” prezidents Endrū Brauns izklaides programmai „Entertainment Tonight” atzinis: „Dziedātājas Lady Gaga iespaidīgais gredzens darināts no sešu vai septiņu karātu rozā safīra, ko visapkārt ieskauj 3-4 karāti briljantu. Šis izskatās augstākās kvalitātes rozā safīrs. Tas varētu būt „Padparadscha” safīrs. Šādā gadījumā gredzena izmaksas varētu variēt no 300 000 ASV dolāru līdz 400 000 ASV dolāru.”

Lady Gaga šogad kopā ar Kristianu Karino apmeklēja „Zelta globusu” ceremonijas vakaru, kura laikā līgavainis centās visu laiku būt līdzās mīļotajai, tomēr turējās pussolīti atstatu, lai neaizēnotu savu superzvaigzni. Pāris kopā apmeklēja arī Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijas vakaru un vairs nekautrējās publiski izrādīt savu pieķeršanos. Fotogrāfu rīcībā nonāca arī attēli, kur abi apskaujas un sabučojas. Taču uz 10. februārī notikušo „Grammy” balvu ceremoniju Lady Gaga ieradās viena, un vērīgākie fani tūlīt pat ievēroja, ka no viņas pirksta pazudis arī krāšņais saderināšanās gredzens. Lai gan daži optimistiskāk noskaņotie prātoja, ka varbūt dziedātāja to noņēmusi, jo nav piestāvējis sudrabotajam tērpam, lielākā daļa pauda aizdomas, ka šis žests varētu nozīmēt tikai vienu – ka popzvaigzne atsaukusi saderināšanos.

Lady Gaga „Grammy 2019” balvu vakarā

gallery icon
13

Aizdomas par šķiršanos kļuva vēl jo ticamākas, kad saņemot „Grammy” balvu (viņa tovakar mājās devās ar trīs „Grammy” godalgām), Lady Gaga pateicības runā nepieminēja Kristianu Karino, lai gan iepriekš notikušajās balvu ceremonijās nekad neaizmirsa apteikties arī viņam.

Dziedātāja iepriekš bija saderināta ar aktieri Teiloru Kiniju, taču pēc pieciem kopābūšanas gadiem – 2016. gadā – pāris saderināšanos atsauca.

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā

Lady Gaga un Bredlijs Kūpers filmas „A Star Is Born” pirmizrādes vakarā Londonā.

gallery icon
16

Lady Gaga un Kristians Karino Teksasā

Dziedātājas Lady Gaga jaunais draugs esot slavenību aģents Kristiana Karino, kura klientu skaitā ir tādas zvaigznes kā Dženifera Lopesa, Mailija ...

gallery icon
8

Lady Gaga un aktieris Teilors Kinnijs

Amerikāņu popdīva Lady Gaga un aktieris Teilors Kinnijs Oskara ceremonijas ballītē 2016. gada 28. februārī.

gallery icon
4