foto: Publicitātes
Aktrise Kristīne Nevarauska apprecējusies ar mīļoto - režisoru no Lietuvas
Uz "Valoņas nakts" pirmizrādi Valmieras Drāmas teātri mīlnieki ieradās jau kā precēts pāris.
Slavenības
2019. gada 25. februāris, 05:11

Aktrise Kristīne Nevarauska apprecējusies ar mīļoto - režisoru no Lietuvas

Žurnāls "Kas Jauns"

Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska (37) apprecējusies ar gaidāmā mazuļa tēvu lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu (57), vēsta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Apprecoties aktrise gan paturējusi savu, gan pieņēmusi vīra uzvārdu, un tagad viņa ir Kristīne Nevarauska-Atkočūne. Laulību gredzenus abi izlēmuši nēsāt uz kreisās rokas zeltneša. Šī tradīcija, kas ir pašsaprotama daudzās pasaules valstīs, kā ASV, Austrālijā, Lielbritānijā, Francijā un citās, visbiežāk tiek saistīta ar to, ka kreisajā pusē atrodas sirds.

Jau pirms trim mēnešiem Kristīne Nevarauska atvadījās no teātra, lai ar dzīvesbiedru mierīgi baudītu sava pirmdzimtā gaidīšanas laiku. Kā rādās, atvaļinājumu topošie vecāki ir izmantojuši arī, lai saistītos likumīgām laulības saitēm.

Aizvadītajā nedēļā jaunlaulātie viesojās Valmieras Drāmas teātrī, kur notika Kristīnes Nevarauskas-Atkočūnes vīra režisora Rolanda Atkočūna jauniestudējuma "Valoņas nakts" pirmizrāde.

Valmieras Drāmas teātra iestudējuma "Valoņas nakts" pirmizrāde

Valmieras Drāmas teātra iestudējuma "Valoņas nakts" pirmizrāde 2019. gada 15. februārī.

gallery icon
23
foto: Publicitātes
Izrādē "Valoņas nakts" galveno lomu Atkočūns uzticējis aktierim Imantam Stradam.

Sapni par ģimeni – vīru un bērniem – aktrise Kristīne Nevarauska loloja jau sen, vēl laikā, kad viņas mīļotais vīrietis bija aktieris Ģirts Ķesteris. Tolaik intervijās Kristīne neslēpa, ka profesionāli jūtas piepildīta, taču pietrūkst pamatīguma, nogruntēšanās privātajā dzīvē. „Vienīgais, ko es gribētu vēl savā dzīvē īstenot, ir ģimene,” pirms vairākiem gadiem atzina aktrise, kura nu ir gan precēta sieva, gan topošā māmiņa.

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna

Aktrise Kristīne Nevarauska dzīvē, teātrī un uz ekrāna.

gallery icon
76