foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Dziedātājs Dzintars Čīča tomēr rīt nedebitēs profesionālajā boksā
Dzintars boksā trenējas jau vairākus gadus.
Slavenības
2019. gada 15. februāris, 16:34

Dziedātājs Dzintars Čīča tomēr rīt nedebitēs profesionālajā boksā

Jauns.lv

Dziedātājs Dzintars Čīča, kuram 16. februārī bija paredzēta iziešana boksa ringā, tomēr tajā nedosies - viņš guvis muguras traumu.

Dzintaru Latvija iepazina pirms piecpadsmit gadiem, kad toreiz desmitgadīgais čigānzēns no Sabiles veiksmīgi pārstāvēja Latviju bērnu Eirovīzijā. Tagad Čīča ir muskuļots vīrs, un viņa mērķis ir kļūt par profesionālu bokseri un pat par čempionu.

2017. gada novembrī viņš aizvadīja savu pirmo cīņu, tajā gan zaudējot pieredzējušajam daugavpilietim Ērikam Kalašņikovam.

Dzintars Čīča uzvar "Dzintara dziesmu" aptaujā

2016. gada 18. jūnijā Pasta salā, Jelgavā notika "Dzintara dziesmu" konkursa fināls, kurā uzvarēja Dzintars Čīča ar dziesmu "Likteņlīnijas".

gallery icon
19

Sestdien, 16. februārī Čīčam bija paredzēts boksa mačs cīņu šovā "Synottip Fight Club vol.4" - viņa pretinieks būtu bijis baltkrievs Pāvels Batura.

Taču nu kļuvis zināms, ka Čīča traumas dēļ savu dalību atsaucis. "Treniņos guvu muguras traumu, kuras rezultātā būšu spiest izlaist boksa cīņu," sociālās saziņas tīklā "Facebook" ierakstījis Dzintars, solot pēc savainojuma izārstēšanas "atgriezties boksa apritē".