foto: Publicitātes
Izrādās, arī Ivo Fomins ir tikai cilvēks
Mūzika
2019. gada 13. februāris, 15:52

Izrādās, arī Ivo Fomins ir tikai cilvēks

Jauns.lv

Otrdien, 12. februārī, “Zelta mikrofona” balvu pasniegšanas ceremonija tika atklāta ar jaunas mūziķa Ivo Fomina dziesmas “Cilvēks” pirmatskaņojumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jaunās dziesmas mūzikas autors ir Ivo Fomins, bet dziesmas vārdus rakstījis gandrīz visu Ivo līdzšinējo dziesmu līdzautors Guntars Račs. Dziesmu producējis Ivo grupas ģitārists Roberts Dinters, bet miksēja Jānis Kalve.

Ierakstā piedalījās visi Ivo grupas dalībnieki, tostarp jau pieminētais Roberts Dinters (ģitāra), Zigmārs Miemis (taustiņi) Kristaps Leitis (bass) un Ēriks Hanzovskis (bungas). Dziesmas teksta video izveidojis Kaspars Dvinskis (DJ Dween).

“Neesmu savā dzīvē sastapis vēl nevienu, kurš ne reizes nebūtu kļūdījies," saka Guntars Račs. "Taču bieži vien tieši kļūdas mūs noved pie svarīgām dzīves atziņām un pareiziem lēmumiem. Tāda ir dzīve.”

“Arī es esmu tikai cilvēks," norāda Fomins. "Cilvēks ar savām vājībām un savām stiprajām pusēm. Šī dziesma ir stāsts par to, ka kļūdīties ir cilvēcīgi. Svarīgi ir no kļūdām mācīties un tās spēt atzīt. Gribu pateikt paldies dziesmas producentam Robertam Dinteram, viņš perfekti visu salicis pa vietām, tā, kā es to vēlējos dzirdēt. Protams, dziedāšu šo dziesmu arī savos jubilejas koncertos pavasarī”.