foto: REUTERS/SCANPIX
Aktieris Ričards Gīrs 69 gadu vecumā pasaulē sagaidījis jaundzimušo
Aktieris Ričards Gīrs augustā svinēs savu 70 gadu jubileju.
Slavenības
2019. gada 11. februāris, 12:21

Aktieris Ričards Gīrs 69 gadu vecumā pasaulē sagaidījis jaundzimušo

Jauns.lv

Amerikāņu aktieris Ričards Gīrs (69) kļuvis par divkārtēju tēvu, viņa sievai Alehandrai Silvai (36) laižot pasaulē puisēnu, atklāj spāņu žurnāls "Hola!". Leģendārais Holivudas aktieris šī gada augustā svinēs savu 70 gadu jubileju.

Vēsti par gaidāmo notikumu laulātais pāris atklājis pērnā gada septembrī. Alehandra tolaik padalījusies ar bildi no tikšanās ar budistu garīgo līderi Dalailamu - mūks uzlicis rokas uz gaidībās esošās sievietes vēdera.

foto: AP/Scanpix
Aktieris Ričards Gīrs ar sievu Alehandru.

Gīrs jau kopš seniem laikiem esot Dalailamas labs draugs. Aktieris pats esot budisma piekritējs, turklāt aktīvs cilvēktiesību aizstāvis. Viņš ir Tibetas tautas atbalstītājs, kā dēļ ticis iekļauts Ķīnas "melnajā sarakstā" - aktierim liegts ieceļot Ķīnā.

Ričards Gīrs ar draudzeni Alehandru Sicīlijā

gallery icon

Gīrs ar teju divas reizes par viņu jaunāko spāņu izcelsmes sievieti apprecējās pagājušā gada aprīlī, pēc četrus gadus ilgām attiecībām. Abiem ir bērni arī no iepriekšējām attiecībām. Gīram ir 19 gadus vecs dēls Homērs, savukārt Alehandra ir māte piecgadīgajam Alberto.

foto: REUTERS/SCANPIX
Aktieris Ričards Gīrs ar sievu Alehandru.

Abi iepazinušies 2014.gadā, kādā luksus viesnīcā Itālijā, kuru Alehandra tolaik vadījusi kopā ar savu nu jau bijušo vīru.

Gīram šī ir trešā laulība. 1991.gadā aktieris bijis precējies ar supermodeli Sindiju Kraufordi, tomēr laulība izjukusi jau pēc četriem gadiem. Vēlāk, 2002.gadā, Gīrs par sievu apņēmis aktrisi Keriju Lovelu, ar kuru laulībā pavadījis 14 gadus.

foto: David Fisher/REX/ Vida Press
Ričards Gīrs ar bijušo sievu Keriju Lovelu.