foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/ Vida Press
Holivudas zvaigzne Dženifera Lorensa precēsies ar mākslas darbu tirgoni
Dženifera un Kuks šogad februārī Ņujorkā.
Slavenības
2019. gada 6. februāris, 11:05

Holivudas zvaigzne Dženifera Lorensa precēsies ar mākslas darbu tirgoni

Jauns.lv

Ar savu mīļoto vīrieti - mākslas darbu tirgoni Kuku Meroniju - saderinājusies "oskarotā" kinozvaigzne Dženifera Lorensa.

foto: Elder Ordonez / SplashNews.com/ Vida Press
Dženifera un Kuks šogad februārī Ņujorkā.

28 gadus vecā aktrise kādā Ņujorkas restorānā pamanīta ar jaunu iespaidīga izmēra gredzenu, baudot vakariņas sava drauga Meronija klātbūtnē.

"Viņas pirkstu greznoja tiešām milzīgs dārgakmens," stāsta aculiecinieki. "Izskatījās, ka viņi atzīmēja šo saderināšanos, un citi restorāna apmeklētāji par to vien runāja."

Dženifera Lorensa "Oskara" balvu vakarā

Dženifera Lorensa "Oskara" balu vakarā.

gallery icon
22

Par to, ka Dženifera un 34 gadus vecais Kuks, kādas Ņujorkas mākslas galerijas direktors, ir pāris, sāka runāt pērnvasar. Jūnijā abi tika nofotografēti, ieturot romantiskas vakariņas kādā Ņujorkas restorānā. Tad sekoja ceļojumi uz Parīzi un Romu.

Bet septembrī abi jau lepni gozējās uz sarkanā paklāja - Lorensa mīļoto aizveda uz filmas "The Favourite" pirmizrādi, ko apmeklēja arī aktrises bijušais - pazīstamais režisors Darens Aronofskis. Turklāt šajā filmā vienā no galvenajām lomām ir cits Lorensas bijušais - aktieris Nikolass Holts.

"Bada spēļu" un "X cilvēku" sāgas zvaigzne Lorensa šovasar uz lielajiem ekrāniem būs redzama supervaroņu grāvējā "Dark Phoenix". Bet "Oskaru" viņa saņēma 2013. gadā kā labākā aktrise - par lomu filmā "Silver Linings Playbook".