foto: Ekrānuzņēmums
"Prāta vētras" puiši uzdzied un nofilmējas romantiskā krievu komēdijā
Kino
2019. gada 30. janvāris, 10:44

"Prāta vētras" puiši uzdzied un nofilmējas romantiskā krievu komēdijā

Jauns.lv

Pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra" klajā laidusi dziesmu “Motīvs” (“Мотив”) - tā iekļauta romantiskā Krievijas kinofilmā “Septiņas vakariņas” (“Семь Ужинов”), kas uz ekrāniem nonāks tieši Valentīndienā – 14.februārī.

Kā vēstīts grupas mājaslapā internetā, dziesmas autors ir krievu komponists Artjoms Mihajenkins.

“Artjoma dziesma labi iekļausies arī mūsu repertuārā. Bez tam tā lieliski skanēs ikvienā no valstīm, kur mēs dosimies koncertēt!”, stāsta Renārs Kaupers, bet grupas dalībnieki piebilst: “Pamēģiniet nodziedāt dziesmas piedziedājumu “Ta-da-da-da-da” dažādās valodās!”.

Filma “Septiņas vakariņas” ir komēdija par uz šķiršanās sliekšņa esošu laulātu pāri, kas cenšas glābt laulību septiņu neparastu vakariņu laikā.  Filmas režisors ir Kirils Pļetņevs,  galvenajās lomās – Poļina Maksimova un Romans Kurcins.

"Prāta vētra" filmas vajadzībām ne tikai ieskaņoja dziesmu “Motīvs”, bet piedalījās arī pašā filmā – grupas uzstāšanās aina ir filmas pašā finālā, kas tika filmēts pagājušā gada pavasarī vienā no Maskavas parkiem.

"Prāta vētras" koncerts Mežaparkā

Mežaparka Lielajā estrādē savu "Skārda bungu tūri" ar koncertu Rīgā 60 000 skatītājiem noslēdza pašmāju muzikālā apvienība "Prāta vētra"

gallery icon
231