foto: Ekrānuzņēmums
Evija Skulte sagaidījusi mīļotā igauņa bildinājumu un jau demonstrē gredzenu
Slavenības
2019. gada 30. janvāris, 06:01

Evija Skulte sagaidījusi mīļotā igauņa bildinājumu un jau demonstrē gredzenu

Jauns.lv

Aktrise Evija Skulte intervijā telekanāla "STV Pirmā!" raidījumam "Starp mums runājot" atklājusi, ka viņas mīļotais, grāmatu izdevējs igaunis Aimuru Krūse izteicis bildinājumu, un palepojusies ar saderināšanās gredzenu.

Jau pirms dažiem mēnešiem Evija klāstīja, ka viņas sievišķīgā intuīcija ziņojot - bildinājums ilgi nebūs jāgaida. Un nu tas tiešām noticis - aktrises pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kas pasniegts 31. decembrī.

foto: Ekrānuzņēmums

"Mēs bijām ārpus Latvijas, kalnos, kur saule... Skaisti uz soliņa apsēdāmies, man pat nebija nojausmas," šo īpašo dzīves mirkli raidījumā "Starp mums runājot"  atminas Skulte.

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi.

gallery icon
13

Aktrise atzīst, ka Aimuram šis bijis sarežģīts solis, jo saderināšanās gredzenu viņš sniedzis pirmo reizi, lai gan jaunībā precējies esot bijis. Arī Evijai šī nebūs pirmā laulība - desmit gadi aizvadīti oficiālā kopdzīvē ar scenogrāfu Kristapu Skulti, ar kuru aktrise izšķīrās 2012. gadā. 2014. gada nogalē Skulte it kā vēlreiz izgāja pie vīra - Bahamu salās mija gredzenus ar finanšu un investīciju speciālistu Hariju Bormanu. Laulību Latvijā gan viņi nereģistrēja un kopdzīve, šķiet, beidzās, tā arī īsti nesākusies.

Pēcāk plaši aprakstītas tika Skultes attiecības ar lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti, bet nu jau kādu laiku aktrise mīlu atradusi kaimiņvalsts Igaunijas puiša skāvienos.

Evijas Skultes koķetā fotosesija žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon
19

Par to, vai pēc kāzām pāris dzīvos Latvijā, Skulte saminstinoties saka: "Vēl jāpadomā." Tomēr aktrise uzskata, ka tikmēr, kamēr spēlēs teātrī un seriālos, ģimene būs Latvijā.

Raidījumā Skultei nācās arī atbildēt uz jautājumu, kā gan, piemēram, sievietei būtu labāk atteikt precētam vīrietim, kas izsaka nepārprotamus uzmanības apliecinājumus.