foto: Vida Press
Holivudā mēļo par Breda Pita un Šarlīzes Teronas romānu
Slavenības
2019. gada 21. janvāris, 11:11

Holivudā mēļo par Breda Pita un Šarlīzes Teronas romānu

Jauns.lv

Ārzemu tabloīdi vēsta, ka Holivudā izveidojies jauns zvaigžņu pāris - Breds Pits (55) esot ieķēries aktrisē Šarlīzē Teronā (43).

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Divus gadus pēc šķiršanās no Holivudas dīvas Andželinas Džolijas aktieris Breds Pits redzēts kopā ar oskaroto kolēģi Šarlīzi Teronu.

Abi Losandželosā pagājušās nedēļas nogalē bijuši uz filmu skatēm - Pits ar draugiem lūkojis "If Beale Street Could Talk", bet Terona devusies skatīties "Roma". Bet pēc tam abi sarunājuši randiņu un pavadījuši vakaru augstākās klases restorānā "Chateau Marmont".

Tā izskatās Breds Pits pēc šķiršanās no Džolijas

gallery icon
22

Kā vēsta informēti avoti, Pitu un Teronu, kas tiekoties jau mēnesi, iepazīstinājis Šarlīzes bijušais - aktieris Šons Penns. "Breds un Šarlīze sēdēja bāra stūrī, viņa dzēra degvōina kokteili, viņš - minerālūdeni. Abi čaloja, viens otram mīļi pieskārās, viņa roka bija viņai uz muguras," stāsta aculiecinieki.

Interesanti, ka jau krietnu laiciņu Terona ir sagājusi ragos ar Pita bijušo - Andželinu Džoliju. Abas regulāri cīnoties par vienām un tām pašām lomām, un viena otru nevar ciest.

Šarlīze Terona ar bērniem

Šarlīzes Teronai ir divi adoptēti bērni – dēls Džeksons un meita Auguste. Ievērots, ka jau vairāk nekā gadu Džeksons vēlas ...

gallery icon
13