foto: Mārtiņš Ziders
FOTO: kino mīļi pulcējas kulta seriāla "Īsts detektīvs" jaunās sezonas pirmizrādē
TV
2019. gada 15. janvāris, 11:01

FOTO: kino mīļi pulcējas kulta seriāla "Īsts detektīvs" jaunās sezonas pirmizrādē

Jauns.lv

Ar īpašu seansu "Kino Citadele", vienlaikus ar pasaules pirmizrādi, LMT viedtelevīzijā atklāta "HBO" kulta detektīvseriāla "Īsts detektīvs" ("True Detective") 3. sezona. Noslēpumi, noziegumi un labi pazīstami aktieri jaunā ampluā – seriāls "Īsts detektīvs" aizraus visus, kas ciena labu spriedzes kino. Pirmizrāde pulcēja kino fanus, medijus un sabiedrībā pazīstamas personas.

Slavenā piecas prestižās "Emmy" balvas ieguvušā "HBO" spriedzes detektīvseriāla "Īsts detektīvs" 3. sezonā kopā ar “oskarotā” aktiera Maheršala Ali attēloto Arkanzasas štata policistu Veinu Heizu varēsiet meklēt risinājumu asiņainai mistērijai, kas gadu desmitiem apvij nelielu pilsētiņu.

Seriāla "True Detective" jaunās sezonas pirmizrādes viesi

Seriāla "True Detective" trešās sezonas pirmizrādes vērošana 2018. gada 14. janvārī.

gallery icon
42

Arī seriāla 3. sezona skatītājus priecēs ar lielisku aktieru ansambli – iepriekš seriālā spēlējuši tādi godalgoti un pasaulē novērtēti aktieri kā Metjū Makonahijs, Vudijs Harelsons, Kolins Farels un Reičela Makadamsa.

Savukārt trešajā sezonā politiski skandalozā seriāla "Kāršu nams" ("House of Cards") un trīs "Oskarus" saņēmušās drāmas "Mēnessgaisma" ("Moonlight") zvaigzne Maheršals Ali attēlos policijas detektīvu Veinu Heizu, fantāzijas trilleru "Asmens" ("Blade") un "Nemirstīgie" ("Immortals") aktieris Stīvens Dorfs būs izmeklētājs Rolands Vests, savukārt filmu sērijas "Fantastiskās būtnes" ("Fantastic Beasts") aktrise Karmena Edžogo attēlos skolotāju Amēliju Rerdonu, kura ir tieši saistīta ar diviem pazudušiem bērniem.

foto: Mārtiņš Ziders
Arī aktieris Kristians Kareļins bija atnācis novērtēt, ko paveikuši viņa krietni slavenākie amata brāļi ārzemēs.