Slavenības
2018. gada 27. decembris, 13:22

Supermodele Heidija Kluma saderinājusies ar krietni jaunāko draugu

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma (45) saderinājusies ar savu draugu - grupas "Tokio Hotel" ģitāristu Tomu Kaulicu (29). Par to Heidija saviem vairāk nekā pieciem miljoniem sekotāju pavēstījusi sociālās saziņas tīklos.

Klumas "Twitter" profilā Ziemassvētku vakarā ievietota pāra kopbilde, ko viena no pasaules populārākajām modelēm parakstījusi: "Es teicu jā".

Kluma un Kaulics publiski par savām attiecībām pavēstīja šā gada maijā, kad gozējās uz sarkanā paklāja Kannu kino festivālā, lai gan par abu romānu runas klīda jau kopš marta mēneša.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

gallery icon
35

Pirms attiecībām ar vācu rokeri Kluma bija kopā ar mākslas dīleri Vito Šnēbelu, kura bijušo draudzeņu skaitā ir arī aktrise Demija Mūra, savukārt nesen viņa vārds saistīts ar Džonija Depa šķirto sievu aktrisi Amberu Hērdu.

foto: Vida Press
Grupas „Tokio Hotel” līderi brāļi Bils (pa kreisi) un Toms Kaulici 2008. gadā.

Heidija Kluma deviņus gadus bija precējusies ar dziedātāju Sīlu. Viņu laulība ilga no 2005. gada līdz 2014. gadam. Vēl iepriekš Heidija bija piecus gadus precējusies ar stilistu Riku Pipino.

Heidija Kluma ar bijušo vīru Sīlu un bērniem dodas pa veikaliem

gallery icon
14

Klumai un Sīlam ir trīs kopīgi bērni – dēli Henrijs (13) un Johans (12), un meita Lū (9). Sīls oficiāli adoptējis arī Klumas meitu Helēnu, kurai šobrīd ir 14 gadu. Pāris iepazinās, kad Heidija bija mātes cerībās, un Sīls Helēnu jau no pirmā brīža pieņēma kā savu bērnu. Meitenes bioloģiskais tēvs ir F1 magnāts Flavio Briatore.

Supermodele Heidija Kluma prezentē apakšveļas līniju „Intimates”

Vācu supermodele Heidija Kluma Sidnejā prezentējusi savu jauno apakšveļas līniju „Intimates”.

gallery icon
15