Trakā pasaule
2018. gada 17. decembris, 19:31

"Tas ir normāli?!" - cilvēki soctīklos šūmējas par veikalā "K-Senukai" pirktu lelli zilā kleitā un ar "krāniņu"

Jauns.lv

Neticamu popularitāti sociālajā tīklā "Facebook" guvis Valda Ostrovska ieraksts ar visu ilustrāciju klāt. Vīrietis apgalvo, ka veikalā "K-Senukai" savai meitai nopircis lelli, taču tikai mājās atklājies lelles "dženders", proti, zilā kleitiņā ietērpts... puisītis.

Ieraksts feisbukā parādījās svētdien un diennakts laikā ar to "dalījušies" jau teju 4000 cilvēku, vēstījumam no feisbuka aizceļojot arī uz citiem sociālajiem tīkliem. Tētis raksta: "Kas notiek ar pasauli? Vai tas vispār ir normāli?! Es pirmo reizi ko tādu redzu. Parasti lellēm nav nekā," par nepārprotamu norādījumu uz dzimumu saka Valdis. Ja agrāk lellēm kājstarpēs nebija nekā, tad šī tiek tirgota ar vīriešu dzimumorgānu imitāciju. Taču pati lelle ietērpta zilā kleitā un ar zilu banti uz galvas.

Simtos komentāru ļaudis pauž sašutumu par pievienotajos attēlos redzamo. Lielākā daļa uzskata, ka leļļu pamatauditorijai - bērniem - tiek uzspiesta "jaunā mode", it kā veicinot transvestītisma integrēšanos sabiedrībā, savukārt racionālāk domājoši soctīklu lietotāji min, ka, visticamāk, leļļu rūpnīcā noticis misēklis, puikas ķermeni ietērpjot tam neparedzētajās drēbēs.

"Kesko Senukai Latvia" mārketinga vadītāja Aīda Šmits norāda, ka “K-Senukai” veikalos atrodams ļoti plašs preču sortiments – gan sadzīves tehnika, gan būvniecības, gan arī rotaļlietas bērniem u.c. 

"Konkrētajai precei ir konstatēts rūpniecisks defekts un, konstatējot šo defektu, prece nekavējoties tika izņemta no piedāvājuma visos “K-Senukai” veikalos. Visiem klientiem, kas ir iegādājušies konkrēto preci, ir iespēja to atgriezt jebkurā “K Senukai” veikalā un saņemt iztērēto summu, un papildus dāvanā saņemt citu līdzvērtīgu preci no piedāvājuma klāsta. Uzrādīt nepieciešams pirkuma čeku," norāda Šmits.