foto: WENN.com/Vida Press
Dženifera Anistone labprāt redzētu "Draugus" atkalapvienojamies, bet puiši esot pret
Metjū, Kortnija, Mets, Lisa, Deivids un Dženifera sešu draugu lomās.
TV
2018. gada 12. decembris, 16:21

Dženifera Anistone labprāt redzētu "Draugus" atkalapvienojamies, bet puiši esot pret

Jauns.lv

Dženifera Anistone atklājusi - viņai nekas nebūtu pret populārā seriālā "Draugi" atkalapvienošanos, bet pret to iebilstot vairāki citi aktieri.

Par savulaik tik populārā seriāla "Draugi" varoņu iespējamo atkaltikšanos uz ekrāniem beidzamajos gados runāts ir daudz. Un viena no galveno lomu atveidotājām Dženifera Anistone labprāt šādā avantūrā piedalītos, bet tas, visticamāk, nenotiks. Jo šādu iespēju izslēdzot seriāla puiši.

Dženifera Anistone nebijuši seksīgā tērpā

Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijai Dženifera Anistone bija izvēlējusies modes nama „Galliano” vakarkleitu no „vintage” tērpu kolekcijas.

gallery icon
21

49 gadus vecā aktrise otrdien Džeimsa Kordena TV šovā "The Late Late Show" atklāja, ka viņa, Kortnija Koksa un Lisa Kudrova būtu gatavas atkal filmēties Reičelas, Monikas un Fēbes lomās, bet Ross, Čendlers un Džoijs (Deivids Švimmers, Metjū Perijs un Mets Leblanks) gan esot noskaņoti skeptiski.

foto: Supplied by WENN.com/Vida Press
"Draugu" galveno lomu tēlotāji (bez Metjū Perija) kopā tika sapulcināti 2016. gadā.

"Draugu" desmit sezonas (236 sērijas) ilga no 1994. līdz 2004. gadam, un seriāls tolaik deva Dženiferai, Kortnijai un Lisai pasaulē visapmaksātāko TV aktrišu godu. "Meitenes ne reizi vien teikušas, ka labprāt to darītu atkal, bet puiši nez kādu iemeslu dēļ ir mazāk atsaucīgi."

"Tāpēc, šķiet, nāksies vien uzņemt "Zelta meiču" piedzīvojumus - 40 gadus pēc notikumiem, kas risinājās "Draugos"," joko Anistone, kas arī pērn jau teica, ka populārā seriāla varoņu atkalapvienošanās nebūt nav neiespējama. "Viss ir iespējams. skat, pat Džordžs Klūnijs taču ir apprecējies," tā Dženifera.

Seriāla „Draugi” zvaigzne Mets Leblanks kļuvis tik atlētisks

Seriāla „Draugi” zvaigzne Mets LeBlanks vēro U.S. Grand Prix autosacīkstes Ostinā, Teksasā. Jau pagājis 20 gadu kopš uz ekrāniem iznāca ...

gallery icon
3

Savukārt Metjū Perijs, kas atveidoja Čendleru, atzinis - ja iespējamā apvienošanās izrādītos ne visai veiksmīga, tas sagrautu "Draugu" kā izcila seriāla reputāciju:"Viss ir beidzies, un to nevajag izbojāt." Tāpat arī "Draugu" radītāji Deivids Kreins un Marta Kaufmane ne reizi vien strikti paziņojuši - nekāda turpinājumu vai rimeika seriālam nebūs.