foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Kevins Hārts atsakās no "Oskaru" ceremonijas vadīšanas - sašutumu sacēluši viņa homofobiskie tvīti
2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju komiķis Kevins Hārts tomēr nevadīs.
Kino
2018. gada 7. decembris, 12:06

Kevins Hārts atsakās no "Oskaru" ceremonijas vadīšanas - sašutumu sacēluši viņa homofobiskie tvīti

Jauns.lv / LETA

ASV komiķis un aktieris Kevins Hārts piektdien paziņoja, ka nevadīs 91. ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremoniju pēc sašutuma vētras sociālajos tīklos par viņa homofobiskajiem tvītiem.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju komiķis Kevins Hārts tomēr nevadīs.

"Es esmu izlēmis atkāpties no šī gada "Oskaru" vadīšanas," piektdien tviterī raksta Hārts. "Es no visas sirds atvainojos LGBTQ kopienai par maniem nejūtīgajiem vārdiem no manas pagātnes."

Tikai stundu pirms šī paziņojuma Hārts "Instagram" ievietoja video, kurā viņš atsakās atvainoties, kā to bija pieprasījusi Kinoakadēmija.

Savā video Hārts norāda, ka šim jautājumam ir pievērsies vairākkārt un devies uz priekšu kopš homofobisko tvītu publicēšanas 2009.-2011.gadā, kuri turklāt izdzēsti.

91. ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars" pasniegšanas ceremonija notiks 24. februārī.

Šonedēļ, pats paziņojot, ka viņam uzticēts vadīt "Oskaru" pasniegšanu, 39 gadus vecais Hārts norādījis, ka tā ir viņa mūža lielā iespēja.

Hārts piedalījies vairākās komēdiju meistara Džada Apatova filmās. Beidzamajos gados uz lielajiem ekrāniem aktieris bijis redzams tādos kases grāvējos kā "Iepazīsties, mazie Fakeri" ("Little Fockers"), "Veču revanšs" ("Grudge Match"), "Kā izdzīvot aiz restēm" ("Get Hard"), "Pusotrs spiegs" ("Central Intelligence"), "Džumandži: Laipni lūgti džungļos" ("Jumanji: Welcome to the Jungle").

Stils un bezstils „Oskara” pasniegšanas ceremonijā

2017. gada 27. februārī ASV tika sadalītas Amerikas Kinoakadēmijas balvas „Oskari” Aktieri un sabiedrības dāmas šim pasākumam bija pucējušās ne ...

gallery icon
81

Stāsta, ka "Oskara" ceremonijas rīkotājiem bijis itin grūti atrast kādu zvaigzni, kas vēlētos vadīt pasākumu, kura skatīšanās reitingi jau otro gadu krietni krituši.

"Oskara" balvu pasniegšana 2017

gallery icon
19

"Jau gadiem man tika vaicāts, vai es kādreiz vadīšu "Oskarus", un es vienmēr atbildēju vienu un to pašu... Teicu, ka tā man kā komiķim būtu mūža lielākā iespēja un droši vien tas notiks tad, kad tam būs jānotiek," savā "Instagram" profilā, ievietojis bildi ar "Oskara" statueti, šonedēļ ierakstīja Hārts.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās