foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
Zināms "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas jaunais vadītājs
2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs komiķis Kevins Harts.
Kino
2018. gada 5. decembris, 11:44

Zināms "Oskara" balvu pasniegšanas ceremonijas jaunais vadītājs

Jauns.lv

2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs komiķis Kevins Harts, viņš pats paziņojis sociālās saziņas tīklā "Instagram".

foto: Anthony Behar/Sipa USA/ Vida Press
2019. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs komiķis Kevins Harts.

Tā esot viņa mūža lielā iespēja, norādījis 39 gadus vecais Harts, kas piedalījies vairākās komēdiju meistara Džada Apatova filmās. Beidzamajos gados uz lielajiem ekrāniem aktieris bijis redzams tādos kases grāvējos kā "Iepazīsties, mazie Fakeri" ("Little Fockers"), "Veču revanšs" ("Grudge Match"), "Kā izdzīvot aiz restēm" ("Get Hard"), "Pusotrs spiegs" ("Central Intelligence"), "Džumandži: Laipni lūgti džungļos" ("Jumanji: Welcome to the Jungle").

"Oskara" balvu pasniegšana 2017

gallery icon
19

Stāsta, ka "Oskara" ceremonijas rīkotājiem bijis itin grūti atrast kādu zvaigzni, kas vēlētos vadīt pasākumu, kura skatīšanās reitingi jau otro gadu krietni krituši.

"Jau gadiem man tika vaicāts, vai es kādreiz vadīšu "Oskarus", un es vienmēr atbildēju vienu un to pašu... Teicu, ka tā man kā komiķim būtu mūža lielākā iespēja un droši vien tas notiks tad, kad tam būs jānotiek," savā "Instagram" profilā, ievietojis bildi ar "Oskara" statueti, ierakstīja Harts.

Stils un bezstils „Oskara” pasniegšanas ceremonijā

2017. gada 27. februārī ASV tika sadalītas Amerikas Kinoakadēmijas balvas „Oskari” Aktieri un sabiedrības dāmas šim pasākumam bija pucējušās ne ...

gallery icon
81

"Esmu tik priecīgs, ka beidzot ir pienākusi tā diena, kad man uzticēts vadīt "Oskarus". Esmu sajūsmas pilns, jo tas manā mērķu sarakstā ir bijis jau krietnu laiku... Neticami, ka arī būšu šajā vadītāju sarakstā, kopā ar leģendām, kas kāpušas uz šīs skatuves," tā aktieris. "Zinu, ka manai mammai smaids šobrīd ir līdz ausīm."

ASV Kinoakadēmijas balvu 90. pasniegšanas ceremonija Losandželosā notiks 24. februārī.

Losandželosā pasniedz ikgadējos "Oskarus"

Naktī uz 29.februāri Beverlihilzā notika kārtējā "Oskara" balvu pasniegšana labākajiem kino jomā.

gallery icon
53