foto: Publicitātes
FOTO: Ar sirsnīgu koncertu sākas Guntara Rača un grupas “Saldās Sejas” turneja
Mūzika
2018. gada 4. decembris, 16:30

FOTO: Ar sirsnīgu koncertu sākas Guntara Rača un grupas “Saldās Sejas” turneja

Jauns.lv

Pirmdien, 3. decembrī, ar sirsnīgu koncertu skatītāju piepildītā VEF kultūras pils zālē uzsākās Guntara Rača un grupas “Saldās Sejas” koncertu un grāmatas “Reiz Ziemassvētkos” svētku koncertsērija.

Koncertā kā īpašie viesi piedalījās Lauris Reiniks, Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Katrīna Bindere, Latvijas Radio bērnu vokālais ansamblis “Dzeguzīte” un tikai Rīgas koncertā - arī Rīgas Valsts vācu ģimnāzijas jauktais koris “Skulda” diriģentes Ievas Mezītes vadībā.

Guntara Rača un grupas “Saldās Sejas” koncertsērijas atklāšana

2018. gada 3. decembrī ar sirsnīgu koncertu skatītāju piepildītā VEF kultūras pils zālē sākās Guntara Rača un grupas “Saldās Sejas” ...

gallery icon
77

Koncerta divās daļās izskanēja daudzas populāras dziesmas ar Guntara Rača vārdiem, kuras komponējuši Raimonds Pauls, Jānis Lūsēns, Ainars Virga un Tomass Kleins. Neiztrūka arī pasaules Ziemassvētku klasika un dzejas lasījumi.

Ņemot vērā lielo pieprasījumu, mākslinieki izsludinājuši papildkoncertu – Liepājā 5. decembrī, koncertzālē “Lielais dzintars”, jo koncerts 6. decembrī ir jau pilnībā izpārdots. Tālāk muzikantu ceļi vedīs uz Valmieru, kur 7. decembrī notiks koncerts kultūras centrā, bet šīs nedēļas izskaņā – 9. decembrī – paredzēts koncerts Ventspils teātra namā “Jūras vārti”.