foto: Juris Rozenbergs
Evija Skulte jau gatavojas "kuru katru dienu" saņemt mīļotā igauņa bildinājumu
Evija ar Aimuru pirmo reizi sabiedrībā izgāja, apmeklējot seriāla „UgunsGrēks” noslēguma pasākumu.
Slavenības
2018. gada 18. oktobris, 06:11

Evija Skulte jau gatavojas "kuru katru dienu" saņemt mīļotā igauņa bildinājumu

Jauns.lv

Aktrise Evija Skulte, kas jau pusotru gadu ir attiecībās ar grāmatu izdevēju igauni Aimuru Krūsi, atklājusi - viņas "sievišķīgā intuīcija saka, ka kuru katru dienu saņemšu bildinājumu".

"Ja jāsaka godīgi, domāju, mēs ar Aimuru apprecēsimies," Skulte atzinusi žurnālam "Ieva". "Tas, protams ir atbildīgs solis, īpaši tāpēc, ka esam bijuši kopā pietiekami ilgi - pusotru gadu. Pienācis laiks izšķirīgajam brīdim - vai nu tu ej tālāk, vai atkāpies. Un man gribas iet tālāk."

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi

Evija Skulte ar savu mīļoto Aimuru Krūsi.

gallery icon
13

Evija arī pastāstījusi, kā ar mīļoto iepazinusies - tas noticis peldbaseinā, pavisam nejauši: "Izrādās, Aimurs bija vērojis, kā es peldu, un īsi pirms baseina slēgšanas saņēmās mani uzrunāt. Es gan negrasījos ne iepazīties, ne tikties, taču no viņa plūda ļoti labvēlīga enerģija, bija sajūta - varu uzticēties."

"Šajās attiecībās mēs abi jūtamies kā mēs paši," norādījusi aktrise. "Nav svešinieka sajūtas, nav sajūtas, ka kādam kaut kas nepatīk, ka kāds grib tevi mainīt. Mums kopā ir labi, turklāt labi tieši tādiem, kādi esam." Evija arī uzskata - Aimurs vienmēr viņu pieņems tādu, kāda viņa ir. "Pat ja izdaru kādu stulbību - kādā ballē par daudz atļaujos, dejoju, pakoķetēju ar kādu vīrieti, viņš nenosodīs, bet ļaus darīt visu, ko vēlos," saka Skulte.