foto: Ekrānuzņēmums
Samanta Tīna deklarējusies Viļņā un kļuvusi par Lietuvas iedzīvotāju
Samanta jau kādu laiku veiksmīgi darbojas kaimiņzemes šovbiznesā.
Slavenības
2018. gada 15. oktobris, 15:15

Samanta Tīna deklarējusies Viļņā un kļuvusi par Lietuvas iedzīvotāju

Jauns.lv

Dziedātāja Samanta Tīna telekanāla “STV Pirmā!” sarunu šovā “Starp mums runājot” atklājusi, ka deklarējusies Viļņā un nu ir Lietuvas iedzīvotāja.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Varu paziņot, ka oficiāli esmu deklarējusies Viļņā, esmu Lietuvas iedzīvotāja," pastāstījusi Samanta, kas jau kādu laiku veiksmīgi darbojas kaimiņzemes šovbiznesā.

foto: Ekrānuzņēmums
Samanta jau kādu laiku veiksmīgi darbojas kaimiņzemes šovbiznesā.

Pirms četriem gadiem startēja Lietuvā populārajā muzikālajā šovā “Lietuvos Balsas”, pēc tam pat kopā ar divkārtējo pasaules čempionu Latīņamerikas dejās Tadu Rimgailu tika pie otrās vietas šovā "Zvaigžņu dueti". Izvērsusi kaimiņzemē arī veiksmīgu koncertkarjeru un nu, izrādās, ir Lietuvas galvaspilsētā arī deklarējusi savu dzīvesvietu.

Valodas barjera gan Tīnai esot joprojām - viņa no lietuviešu stāstītā saprotot vien 70 procentus, bet sarunā iesaistīties gan varot, tiesa, runājot krieviski vai angliski. "Esot Latvijā, savā ikdienas valodā lietoju lietuviešu vārdus, esmu pie tiem pieradusi," nosaka dziedātāja, kurai esot arī klips lietuviešu valodā. Reiz Tīnai gan sanācis arī kāds misēklis - vienā dziesmā vārda "ziedi" vietā pateikts "žīdi". "Bet man to piedeva," smej Tīna.

Samanta Tīna un citi dalībnieki muzikālajā spēlē “Mana dziesma”

Muzikālās spēles "Mana dziesma" raidījumā par grupu “Jauns mēness” notika cīņa starp dziedātāju Samantu Tīnu, burvju mākslinieci Daci Pecolli un ...

gallery icon
57

Samanta arī nosaka: "Lai kā neliktos, ka esam blakus, esam kaimiņi, mēs no viņiem ļoti atšķiramies." Lietuvieši par savējiem stāvot un krītot. "Un viņi nelaiž citus savā lokā, tas mans fenomens ir diezgan unikāls," ar lepnumu atzīst Tīna.