Toms Grēviņš par savu kleitu "Supernovā": "Ir reizes, kad esmu izskatījies labāk." FOTO
Toms Grēviņš: "Tie, kam nepatīk un sociālajos tīklos kaut ko apspriež par manu tērpu, varu pateikt - malači!"
Slavenības
2016. gada 23. februāris, 13:25

Toms Grēviņš par savu kleitu "Supernovā": "Ir reizes, kad esmu izskatījies labāk." FOTO

Jauns.lv

Eirovīzijas nacionālās atlases „Supernovas” otrā pusfināla skatītāju diskusiju objekts bija nevis tas, ka finālā netika favorīts Markus Riva un Samanta Tīna pati atteicās no tālākās dalības, bet gan raidījuma vadītāju savdabīgais izskats.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ketija Šēnberga ar frizūru kā kruasāns, bet Tomes Grēviņš saģērbies kleitā un stipri līdzinās bijušajai premjerei Laimdotai Straujumai – tā par “Supernovas” vadītāju stilu sociālajos tīklos smējās skatītāji, vaicājot, vai tiešām pats konkurss ir tik vājš, bet dalībnieki – nekādi, ja jau raidījuma vadītājiem vajadzēja par katru cenu pārtrumpot viņus un izcelties ar jancīgu izskatu.

Tikmēr pats Toms Grēviņš, kurš bija ģērbies nevis kleitā, bet gan Latvijas dizaineres Agneses Narņickas zīmola “One Wolf” garkreklā (tā cena ir ap 100 eiro), atzīst, ka izskatījies normāli. „Raidījumam „Supernova” tērpus gādā stilists, kurš nosaka, kas man ar Ketiju Šēnbergu būs mugurā. Ja es kategoriski domātu, ka tērps ir kaut kas vājprātīgs, tad man būtu iespēja kaut ko pamainīt, bet es tā nedomāju. Man šķiet, ka viss ir kārtībā. Tie, kam nepatīk un sociālajos tīklos kaut ko apspriež par manu tērpu, varu pateikt - malači! Tātad viņiem nav par neko citu, ko rakstīt.

Ar mani viss ir kārtībā, bet ir bijušas reizes, ka es esmu izskatījies labāk, bet jebkurā gadījumā es negrasos apšaubīt stilista darbu. Tas ir darbs, ko viņš dara un par to viņš saņem atalgojumu,” par savu iznācienu “Supernovas” otrajā pusfinālā portālam kasjauns.lv izteicās dīdžejs un „Supernovas” vadītājs Toms Grēviņš.


Kasjauns.lv/Foto: Publicitātes foto, LETA, F64