foto: AP/Scanpix
Pie vīra izgājusi Holivudas zvaigzne Gvineta Paltrova
Slavenības
2018. gada 1. oktobris, 06:33

Pie vīra izgājusi Holivudas zvaigzne Gvineta Paltrova

Jauns.lv

Nedēļas nogalē pie vīra izgājusi aktrise Gvineta Paltrova (46) - viņa Longailendas kūrortā Hemptonā privātā ceremonijā teikusi jāvārdu producentam Bredam Falčukam (47).

Kāzas populārā komiķa Džerija Steinfelda glaunajā īpašumā notikušas dažas dienas pēc Paltrovas 46. dzimšanas dienas.

foto: MiamiPIXX / BACKGRID/All Over Pr/ Vida Press
Kāzas notika populārā komiķa Džerija Steinfelda glaunajā īpašumā.

Ceremonijā klāt bija daudzas Holivudas zvaigznes - režisors Stīvens Spīlbergs, aktieris Roberts Daunijs, aktrise Kamerona Diasa ar vīru mūziķi Bendži Medenu un citi.

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks

Gvineta Paltrova un Breds Falčuks.

gallery icon
10

Gvineta un Breds ir pāris kopš 2014. gada. Publiski viņi sabiedrībā kopā pirmoreiz gan izgāja vien 2015. gada aprīlī, kad par viņu attiecībām mediji bija mēļojuši jau vairākus mēnešus.

Paltrovai šī ir otrā laulība - 2003. gadā viņa apprecējās ar grupas "Coldplay" līderi Krisu Mārtinu, bet laulība 2016. gadā tika oficiāli šķirta. Pārim ir divi bērni - meita Epla un dēls Mouzess.

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi (2018. gads)

Gvineta Paltrova un saderināšanās ballītes viesi

gallery icon
15

Savukārt Falčuks no 1994. līdz 2013. gadam bija precējies ar televīzijas producenti Sjūzenu Bukiniku, arī viņiem ir divi bērni - meita Izabella un dēls Broudijs.

Falčuks plašāk pazīstams kā viens no populārā TV seriāla "Radīti skatuvei" veidotājiem, un viņa īpašumu vērtību lēš 20 miljonu ASV dolāru apmērā. Paltrova, protams, ir krietni vērtīgāka - ap 140 miljoniem.