foto: Ekrānuzņēmums
Bezgaumības kalngals - krievi šokā par Kirkorova un Baskova jauno video
Slavenības
2018. gada 11. septembris, 12:31

Bezgaumības kalngals - krievi šokā par Kirkorova un Baskova jauno video

Jauns.lv

Kaimiņzemē Krievijā krietnu ažiotāžu sacēlis divu estrādes grandu - Filipa Kirkorova un Nikolaja Baskova - jaunais videoklips. Pirmajās piecās dienās tas noskatīts vairāk nekā piecus miljonus reižu, un kritikas netrūkst. Neapmierinātākie pat pieprasa atņemt abiem draugiem Krievijas tautas mākslinieka godu.

"YouTube" ievietotais dziesmas "Ibiza" video jau izpelnījies teju 28 000 komentāru. Daži par Baskova un Kirokorova neprastajiem tēliem un šaubīgās kvalitātes režijas darbu vien pasmejas, taču krietna daļa abu mākslinieku veikumu nopeļ. Un itin bargi.

"Neveikla bezgaumība... pat līdz galam nespēju noskatīties, pretīgi un riebīgi,"  "Klipā tik daudz necenzētu vārdu, kur tu, Fiļa, ej? Tālāk nav, kur!", "Krievijas tautas māksliniekiem pavisam širmis aizbraucis? Kauns un negods par tādu mākslu! Pilnīga degradācija!", "Kāpēc klipu taisa viņi, bet kauns ir man?", "Par traku. Triviāli. Pretīgi. Tas ir aiz saprāta robežas, trakāk par melno humoru": tie ir vieni no maigākajiem komentāri, kas par šo šedevru internetā lasāmi.

"Respekts par centieniem savākt jauniešu auditoriju. Taču ar to arī plusi beidzas," tā rezumē viens no komentētājiem.

Video filmēšanā turklāt Kirkorovs un Baskovs pulcējuši lērumu šovbiznesa zvaigžņu - redzami Sergejs Šnurovs, Valērijs Ļeontjevs, Andrejs Malahovs, Gariks Harlamovs.