foto: Mārtiņš Ziders
Ieva Bondare sava talanta cienītāju vidū nosvin izstādes noslēgšanu
Iedvesmu šīs izstādes darbiem Ieva smēlusies savā dārzā, tā krāšņajos ziedos un kokos.
Slavenības
2018. gada 7. septembris, 11:00

Ieva Bondare sava talanta cienītāju vidū nosvin izstādes noslēgšanu

Jauns.lv

Sava talanta cienītāju lokā personālizstādes “See what You don’t see...” noslēgumu nosvinējusi māksliniece Ieva Bondare.

Bondares izstāde "Vīna studijā" bija skatāma no 19. jūnija. Mākslinieces darbos atspoguļoti personīgie iespaidi - septiņi darbi, septiņi stāsti, emocijas un mirkļi.

Izstādes noslēgšanas pasākumā Ievu ar klātbūtni pagodināja gan modes eksperte Maija Silova un bijusī AS "Swedbank" valdes priekšsēdētāja padomniece, daudzu saviesīgu pasākumu apmeklētāja Irīna Pīgozne, gan uzņēmējas Marika Ģederte un Linda Mūrniece, dziesminieks un aktieris Varis Vētra, kā arī vēl virkne sabiedrībā zināmu ļaužu.

Ievas Bondares izstādes “See what You don’t see..." noslēgums

Mākslinieces Ievas Bondares personālizstādes “See what You don’t see..." noslēguma pasākums.

gallery icon

Iedvesmu šīs izstādes darbiem māksliniece smēlusies savā dārzā, tā krāšņajos ziedos un kokos, galveno akcentu liekot uz krāsu un noskaņu. Katrs darbs skatītājiem atklāj konkrētos mākslinieces ierosmes avotus, parāda spēju izdzīvot mirkli sava pavasara un to nodot arī citiem...

Piemēram, baltais darbs gleznots zem magnolijas koka, rozā - zem ziedošas sakuras, lillā – pie ceriņu krūma, melnais - tulpju dobes malā, tomēr ir kas noklusēts, atstājot vietu skatītājam individuālās interpretācijas veidošanai, ļaujot katram gleznās ieraudzīt savu brīnumu un radīt savu stāstu, tādejādi rosinot māksliniecei un skatītājam līdzdarboties. Tas arī ir izstādes noslēpums -“See what You don’t see...”