foto: Vida Press
Natālija Portmane uz sarkanā paklāja paglābj kolēģi no nejauka misēkļa ar tērpu
16 gadus vecajai aktrisei Rafijai Kesedijai gadījās misēklis ar tērpu uz Venēcijas kinofestivāla sarkanā paklāja. Filmas „Vox Lux” kolēģe Natālija Portmane bija pirmā, kas steidzās palīgā, pēc tam arī pārējā komanda.
Slavenības
2018. gada 7. septembris, 10:13

Natālija Portmane uz sarkanā paklāja paglābj kolēģi no nejauka misēkļa ar tērpu

Jauns.lv

Aktrise Rafija Kesidija nonāca neērtā situācijā uz Venēcijas kinofestivāla sarkanā paklāja. Kurpes papēdis sapinās kleitā. Pussolis, un viņa pakluptu. Filmas „Vox Lux” kolēģei tūlīt pat palīgā piesteidzās Holivudas aktrise Natālija Portmane. Viņa steigšus noliecās pie Kesidijas tērpa apakšmalas un palīdzēja atrisināt misēkli.

foto: Vida Press
Natālija Portmane pie kolēģes tērpa noliecās pirmā.

Meitenēm ir jāpalīdz vienai otrai: vai tā būtu tikai kaklarotas iztaisnošana vai aizmugurē no apģērba ārā lienošās „birkas” paslēpšana. Katra būs pateicīga par šādu mazu izpalīdzēšanu. Arī Holivudas aktrise Natālija Portmane pieder šādām meitenēm, un gatava steigties palīgā pat uz sarkanā paklāja, kur katru soli fiksē simtiem fotogrāfu. Ja kolēģe nonākusi nepatīkamā situācijā, palīdzēt ir svarīgāk, nekā cēli noiet pa paklāju ar augsti paceltu galvu un žilbinošu smaidu – lai tik bildes būtu labas.

Natālija Portmane pirmā steidz palīgā kolēģei Rafijai Kesedijai

Filmas „Vox Lux” pirmizrādes vakarā Venēcijas kinofestivālā aktrisei Rafijai Kesedijai tērpa apakšmala sapinās ap kurpes papēdi. Pirmā palīgā piesteidzās kolēģe ...

gallery icon

Kad 16 gadu vecās Rafijas Kesidijas gaiši zilās princeškleitas apakšmala sapinās kurpju papēžos, „Oskara” balvas laureāte Natālija Portmane (37) bija pirmā, kas notupās, lai atpiņķerētu savas gados jaunās kolēģes tērpu.

foto: Vida Press
Fotogrāfi fiksē katru mirkli.

Viņas piemēram sekoja arī filmas režisors Bredijs Korbets un aktrise Steisija Mārtina, kas mirkli vēlāk pievienojās Natālijai. Pēc dažām minūtēm, kas Rafijai Kesidijai, visticamāk, šķita vesela mūžība, kolēģi misēkli bija atrisinājuši, un aplausiem skanot, varēja doties tālāk.

foto: Vida Press
Misēklis atrisinājies, visi smaida un aplaudē.

Natālija Portmane šim pasākumam bija izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Gucci” tērpu zeltītā krāsā, kam pieskaņojusi platformas kurpes. Savukārt matus viņa ieveidojusi vieglās lokās.

foto: Vida Press
Natālija Portmane pēc pasūtījuma darinātā „Gucci” tērpā.

Rafija Kesidija ir angļu aktrise, kuras pirmā nozīmīgākā loma ir 2012. gadā iznākušajā kinofilmā „Sniegbaltīte un mednieks” („Snow White and the Huntsman”), kur viņa atveidoja Sniegbaltīti bērnībā.