foto: Instagram
"Tev laikam mēle bez kauliem..." Alla Pugačova Jūrmalā iesaka Laimai Vaikulei paklusēt
Slavenības
2018. gada 26. augusts, 17:01

"Tev laikam mēle bez kauliem..." Alla Pugačova Jūrmalā iesaka Laimai Vaikulei paklusēt

Jauns.lv

69 gadus vecā Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova patlaban vada pēdējās dienas Jūrmalā. Vasara jau gandrīz galā, un jau pavisam drīz dziedātāja kopā ar ģimeni - 42 gadus veco dzīvesbiedru Maksimu Galkinu un 4 gadus vecajiem dvīņiem Ļizu un Gariju atgriezīsies Krievijā. Tomēr pagaidām viņa vēl bauda pēdējās brīvās dienas Latvijā un nesen satikusi savu ilggadējo draudzeni - populāro Latvijas dziedātāju Laimu Vaikuli (64).

Un ar ko gan citu divām skatuves māksliniecēm brīvdienās nodarboties, ja ne ar publikas izklaidēšanu? Šoreiz Alla Borisovna un Laima ierakstījušas jaunu video no sērijas "Dāmas no kāpām" ("Дамы с дюн"), kurā šoreiz apspriedušas, kurai no viņām "mēle ir bez kauliem". Šo video savā Instagram kontā publiskojis Maksims Galkins.

foto: Instagram

Video nofilmēts, kā estrādes primadonna lūdz Laimai parādīt mēli un, uzmanīgi to apskatījusi, nosaka draudzenei "diagnozi". Pugačova arī Vaikulei iesaka biežāk turēt mēli aiz zobiem.

"Tev mēle ir bez kauliem. Tu zini, kas ar tādu mēli ir jādara?" Laimai vaicājusi Alla Borisovna, "Ir jāklusē!" Pēc tam sarunā noskaidrojas, ka Pugačovas mēle savukārt ir "ar kauliem", precīzāk, ar zivju asakām.  

Laimas Vaikules festivāla noslēgums

Laimas Vaikules festivāla noslēgums.

gallery icon
94

Tiesa, estrādes zvaigžņu fanu viedoklis par ievietoto video nav viennozīmīgs. Daudzi atzīst, ka skatījušies to vairākas reizes un krietni izsmējušies, tādējādi uzlabojot sev garastāvokli. Tomēr ir pielūdzēji, kuri raksta arī negatīvus komentārus, uzsverot - Pugačovai un Vaikulei jau nu gan nevajadzētu šādi sevi apkaunot "vecuma galā".  

"Man kauns viņu vietā", "Šādi nu gan neklājas uzvesties tāda mēroga zvaigznēm", "Kolosāli! Izsmējos no visas sirds!", "Labākās draudzenes! Turpiniet šādā garā. Malači!" - tik atšķirīgu viedokļu birums lasāms sociālajos tīklos.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas

Krievu humorista Maksima Galkina un estrādes dīvas Allas Pugačovas kopdzīves ainiņas.

gallery icon
79

Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimene 2018. gadā Jūrmalā

gallery icon
19

Maksima Galkina koncerts Jūrmalā

gallery icon
81