foto: Instagram
VIDEO: kā sevi formā uztur 150 kilogramu smaga "plus size" modele
Trakā pasaule
2018. gada 10. augusts, 11:13

VIDEO: kā sevi formā uztur 150 kilogramu smaga "plus size" modele

Jauns.lv

Slavenā amerikāņu "plus size" modele Tesa Holideja nolēmusi uzlabot figūru un sociālajos tīklos padalījusies ar video no sava pirmā treniņa.

33 gadus vecā Tesa beidzot esot nolēmusi, ka lietas labā ar ķermeni tomēr kaut kas jādara. Paskatījusies uz sevi no malas, redzētais nav pārāk iepaticies, un Tesa metusies pēc palīdzības pie fitnesa speciālistiem.

foto: Instagram

Un nu sociālās saziņas tīklā "Instagram" publicējusi pirmo video, kur redzama, hanteļu vietā cilājam ūdens pudeles. Kā parakstā pie video atzīmē Holideja, treneris viņai devis pildīt tos pašus vieglākos uzdevumus, taču arī to paveikt bijis makten grūti.

"Trenere man šodien riktīgi sadeva! Nemelošu - paskatījusies uz sevi no dažādiem rakursiem, sākumā sajutos bēdīgi, bet tad atminējos, kas es esmu. Esmu resna un jūtos laaaaaabi," tā video parakstījusi Holideja. Cik īsti viņa sver, zināms nav, bet tiek lēsts, ka aptuveni 150 kilogramu.

"Te redzami daži vingrinājumi, pie kuriem šodien strādājām. Uzsvars ir uz viņas ķermeņa stiprināšanu un dažādām kustībām, kas liek strādāt dažādiem muskuļiem un kalorijām degt, degt, degt," tā saka Tesas trenere. "Tas ir tikai sākums, un es esmu tik lepna par šo sievieti!"

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas

"Plus size" modeles Tesas Holidejas dzīves ainiņas.

gallery icon

Par slavenu modeli Tesa kļuva 2011. gadā, kad no Sietlas pārcēlās uz Losandželosu un kļuva par TV šova "Heavy" seju. Viņa bija uz plakātiem visā valstī, saņēma piedāvājumus fotografēties reklāmām un žurnāliem, nobildējās arī kaila. daudz strādājusi ar apģērbu kompānijām, kas specializējas "plus size" drānu ražošanu, un ir pat kopā ar mūzikas leģendu Igiju Popu piedalījusies zīmola "H&M" reklāmas kampaņā.