foto: insight media/Capital Pictures/ Vida Press
Slepenā ceremonijā apprecējusies leģendārā Šveices tenisiste Martina Hingisa
Martina Hingisa un Haralds Lēmans ir pāris vairāk nekā gadu.
Slavenības
2018. gada 23. jūlijs, 13:57

Slepenā ceremonijā apprecējusies leģendārā Šveices tenisiste Martina Hingisa

Jauns.lv

Nedēļas nogalē slepenā ceremonijā pie vīra izgājusi leģendārā tenisiste Martina Hingisa - viņa teikusi jāvārdu bijušajam sporta ārstam Haraldam Lēmanam.

To, ka kļuvusi par precētu sievu, šveiciete Hingisa pati pavēstījusi savā "Instagram" kontā, ievietojot kāzu fotu un sakot paldies ģimenei un draugiem par laba vēlējumiem.

Hingisa un Lēmans ir pāris vairāk nekā gadu. Martinai šī ir otrā laulība - 2010. gadā viņa apprecējās ar franču jātnieku Tibuā Utēnu, bet pēc nedaudz vairāk kā diviem gadiem pavēstīja par šķiršanos.

Šveices sporta zvaigzne Hingisa, kas savā karjerā nopelnījusi gandrīz 25 miljonus ASV dolāru, ir viena no visu laiku veiksmīgākajām tenisistēm.

Viņa ir bijusi pasaules ranga līdere gan vienspēlē, gan dubultspēlē. Var lepoties ar pieciem "Grand Slam" tituliem vienspēlē, 13 dubultspēlē un septiņiem - jauktajā dubultspēlē. Viņai ir arī 2016. gada Rio olimpisko spēļu sudraba medaļa sieviešu dubultspēlē - pārī ar Timenu Basinski viņa finālā zaudēja krievietēm Jeļenai Vesņinai un Jekaterinai Makarovai.