foto: Doug Peters/EMPICS Entertainment/SCANPIX/LETA
Zvaigznes pulcējas filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādē
Lilī Džeimsa, Šēra, Amanda Seifrīda un režisors Ols Pārkers filmas pirmizrādē.
Sarkanais paklājs
2018. gada 18. jūlijs, 08:13

Zvaigznes pulcējas filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādē

Jauns.lv

Šonedēļ Londonā notika filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrāde, kurā uz sarkanā paklāja gozējās gan mūzikla aktieri, gan aicinātie viesi.

Šēra, Merila Strīpa, Kolins Fērts, Pīrs Brosnans, Amanda Seifrīda, Lilija Džeimsa... Visi šie jaunās muzikālās romantiskās komēdijas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" aktieri smaidīja, skāvās un līksmi pozēja fotogrāfiem filmas pirmizrādē.

Filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādes viesi

Zvaigznes pulcējas filmas "Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt" pirmizrādē Londonā 16. jūlijā.

gallery icon

Pirms desmit gadiem uz ekrāniem iznāca pēc slavenā mūzikla "Mamma Mia!" motīviem radītā romantiskā komēdija, kas kļuva par kases grāvēju, nopelnot vairāk nekā 600 miljonus ASV dolāru.

Nu radīts filmas turpinājums, kurā zvaigžņotais aktieru ansamblis pulcējas atkal. Tiks atklāts, kā aizsākās "Mamma Mia!" varoņu stāsts un to, kā jauniņā Donna satika trīs svarīgākos savas dzīves vīriešus.

Filmā notikumi stilīgajos astoņdesmitajos mijas ar notikumiem Grieķijas salā, kur Donnas nu jau pieaugusī meita Sofija steidz vēl pēdējos iekārtošanas darbus, pirms savas viesnīcas atvēršanas un šajā krāsu, garšu, emociju un notikumu virpulī uzzina, ka viņas un Skaja ģimenē gaidāms pieaugums…