foto: Instagram
Agnese Zeltiņa pēc šķiršanās neskumst, vaļojas pie baseina un solās būt stipra
Slavenības
2018. gada 16. jūlijs, 13:27

Agnese Zeltiņa pēc šķiršanās neskumst, vaļojas pie baseina un solās būt stipra

Jauns.lv

Aktrise un rotu zīmola „SoulStoneS” radītāja Agnese Zeltiņa pēc šķiršanās no diplomāta Rūdolfa Brēmaņa asaras nelej - viņa vaļojas Jūrmalā un saviem sekotājiem sociālajos tīklos atrāda bildes no laiskās atpūtas.

"Dzīve bez mīlestības ir kā gads bez vasaras," tā foto, kurā redzama peldkostīmā baseina malā kādā Jūrmalas atpūtas kompleksā, parakstījusi Agnese.

Savukārt vēl pirms dažām dienām atrādījusi, kā kopā ar māsu dermatoloģi Laumu Valeini kādā restorānā nosvinējušas mātes dzimšanas dienu.

Jūlija sākumā parādījās ziņas, ka Zeltiņas mīļotais vīrietis Rūdolfs Brēmanis internetā izteicis nepiedienīgus piedāvājumus citām sievietēm.

Zeltiņa drīz vien paziņoja, ka attiecības ar Brēmani viņai beigušās un dažas dienas vēlāk "Instagram" publicēja juteklisku pašas foto, to parakstot: "Būt stiprai nozīmē, ka nav jāsēž un jāatbild uz rupjiem komentāriem. Nevajag atbildēt, metot atpakaļ apvainojumus. Tieši to viņi grib. Jāsaglabā cieņa, nevajag nolaisties līdz viņu līmenim. Īsts spēks slēpjas tajā, ka esi pietiekami pieaugusi, lai aizietu no visām šīm muļķībām ar augsti paceltu galvu."