foto: Agrita Grosbarte
Kulakovs par jaunas mīļotās satikšanu: "Garā vakarkleitā, augstpapēžu kurpēs un rozi zobos..."
Juris Kulakovs un Laura Karnīte, vērojot Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku koncertu.
Slavenības
2018. gada 10. jūlijs, 06:12

Kulakovs par jaunas mīļotās satikšanu: "Garā vakarkleitā, augstpapēžu kurpēs un rozi zobos..."

Jauns.lv

Komponists Juris Kulakovs jau kādu laiku esot romantiskās attiecībās ar lidostas „Rīga” komunikācijas vienības vadītāju Lauru Karnīti, bet iepazīšanās tiešām notikusi ļoti romantiski.

Žurnāls „Kas Jauns” jaunākajā numurā vēsta, ka savā ziņā sakārtojušās komponista mīlas lietas, jo nu Kulakovs atzīst, ka ar Lauru viņam ir randiņu periods.

Iepazīšanās notikusi kā filmās. Izrādās, jaunās attiecības Kulakovam izveidojušās, pateicoties grupas „Pērkons” daiļradei.

„Spēlējām lidostas Jaungada ballīti Latviešu biedrības namā. Bet tur mēs vēl neiepazināmies. Pēc tam Laurai bija dzimšanas diena. Un darba kolēģi, zinot, ka viņai patīk „Pērkons”, bija izdomājuši dāvanā manu autogrāfu un disku.

Nosūtīju elektroniski, bet jubilāre izteica vēlēšanos dabūt oriģinālu. Tā viņa pa ceļam no kāda pasākuma ienāca tam pakaļ pie manis mājas studijā – garā vakarkleitā, augstpapēžu kurpēs un rozi zobos...” pirmo satikšanos ar tagadējo draudzeni atminas Kulakovs.

„Secinājām, ka labi saprotamies, un kopā mums ir interesanti,” viņš piebilst.

Plaši, kādas ir Jura Kulakova domas par attiecībām, kas tās nosaka, kā arī atklājumus, ka, izrādās, Kulakovam no 15. marta sācies absolūtais atturības laiks un viņš apņēmies alkoholu nelietot vispār, lasiet jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā.