foto: Vida Press
Supermodelei Heidijai Klumai jauns sirdsāķītis - bijušais tīņu elks
Heidija Kluma un Toms Kaulics publiski par savām attiecībām pavēstīja šā gada maijā, lai gan par abu romānu runas klīda jau kopš marta mēneša.
Slavenības
2018. gada 7. jūlijs, 12:30

Supermodelei Heidijai Klumai jauns sirdsāķītis - bijušais tīņu elks

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma (45) un bijušās jauniešu kulta grupas „Tokio Hotel” ģitārists Toms Kaulics (28) savas romantiskās jūtas no sabiedrības neslēpj. Pāris nesen atpazīts Ņujorkā, kad bija devušies romantiskā vakara pastaigā, līdzi ņemot arī Heidijas meitu Lū (8), kura nākusi pasaulē modeles iepriekšējā laulībā ar dziedātāju Sīlu.

Vakarā, pastaigājoties pa promenādi, vācu supermodele un vācu mūziķis Toms Kaulics neslēpa savas jūtas – pāris neskopojās apskāvieniem un skūpstiem.

Heidija bija ģērbusies melnā kombinē tipa kleitā ar izšuvumu krūšu zonā. Kājās modele bija apāvusi apavus uz zemas zoles un rokās nesa zīmola „Prada” somu (2550 eiro) ar tirkīza krāsas dekoriem. Modele matus bija atstājusi vaļējus, bet kosmētiku tikpat kā nebija lietojusi, viņas seju rotāja sniegbalts smaids.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

gallery icon
35

Kluma un Kaulics publiski par savām attiecībām pavēstīja šā gada maijā, lai gan par abu romānu runas klīda jau kopš marta mēneša.

Pirms attiecībām ar vācu rokeri Kluma bija kopā ar mākslas dīleri Vito Šnēbelu, kura bijušo draudzeņu skaitā ir arī aktrise Demija Mūra, savukārt nesen viņa vārds saistīts ar Džonija Depa šķirto sievu aktrisi Amberu Hērdu.

foto: Vida Press
Heidija Kluma ar draugu Tomu Kaulicu, meitu Lū un mammu Ernu Klumu.

Heidija Kluma deviņus gadus bija precējusies ar dziedātāju Sīlu. Viņu laulība ilga no 2005. gada līdz 2014. gadam.

Pārim ir trīs kopīgi bērni – dēli Henrijs (12) un Johans (11), un meita Lū (8). Sīls oficiāli adoptējis arī Klumas meitu Helēnu „Leniju”, kurai šobrīd ir 14 gadu. Pāris iepazinās, kad Heidija bija mātes cerībās un Sīls Leniju jau no pirmā brīža pieņēma kā savu bērnu. Meitenes bioloģiskais tēvs ir F1 magnāts Flavio Briatore.

foto: Vida Press
Grupas „Tokio Hotel” līderi brāļi Bils (pa kreisi) un Toms Kaulici 2008. gadā.