foto: Instagram
Stilīgais Intars Busulis parāda savu šīsvasaras modi. Faniem ļoti patīk
Intars - pirmais puisis ciemā!
Slavenības
2018. gada 30. jūnijs, 09:48

Stilīgais Intars Busulis parāda savu šīsvasaras modi. Faniem ļoti patīk

Jauns.lv

Stilīgais mūziķis Intars Busulis (40) sociālajos tīklos padalījies ar foto, kurā redzams, demonstrējot jaunumus vīriešu modes pasaulē. Precīzāk sakot, atrādījis īstu stila katastrofu.

"Jaunums vīriešu modes pasaulē," foto, ko ievietojis "Instagram", parakstījis Busulis, iejuties pavisam negaidītā veidolā.

Galvā uzlicis cepuri, kas viņam šķiet par mazu, uzģērbis sarkanu T kreklu un bikses uzvilcis krietni virs vidukļa, kājās pamanījies uz vilnas zeķēm uzaut iešļūcenes.

Diennakts laikā šo foto ar "patīk" atzīmējuši jau 3500 sekotāju, un komentāru skaits arī jau tuvojas 150. Lielākoties visi pauž sajūsmu par Intara izvēlēto apģērbu - komentāros netrūkst smaidiņu un citu priecīgu emociju. "Pirmais puisis ciemā", "kreatīvi" un "neatkārtojami" - ar epitetiem sacenšas fani.

Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerts Izdevniecības "Rīgas viļņi" 20. jubilejas svinībās

Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncerts Izdevniecības "Rīgas viļņi" 20. jubilejas svinībās Dzintaru koncertzālē 2017. gada 15. jūnijā.

gallery icon

Aktieris Intars Rešetins piemēram, atzīst, ka "bez zarnām var palikt! Jau gara acīm redzu tevi uzstājamies, teiksim, Mežparka estrādē pirmsvēlēšanu saietā!" Savukārt Madara Biedriņa dziļdomīgi nosaka: "Šo jau kkur esmu redzējusi".