foto: REUTERS
Vai Krištianu Ronaldu saderinājies? Mīļotā tribīnēs žilbina iespaidīgu gredzenu
Krištianu Ronaldu mīļotā - spāņu modele Džordžīna Rodrigesa.
Slavenības
2018. gada 21. jūnijs, 16:59

Vai Krištianu Ronaldu saderinājies? Mīļotā tribīnēs žilbina iespaidīgu gredzenu

Jauns.lv

Paklīdušas baumas par portugāļu futbola superzvaigznes Krištianu Ronaldu saderināšanos - viņa iecerētā, spāņu modele Džordžīna Rodrigesa dižojas ar ļoti iespaidīgu gredzenu, ko rotā varens briljants.

20. jūnijā Portugāles futbola izlase Maskavā, "Lužņiku" stadionā Pasaules kausa finālturnīra spēlē ar 1:0 pārspēja Marokas valstsvienību.

Vienīgos vārtus šajā spēlē guva Krištianu, un to tribīnēs ar gavilēm, protams, nosvinēja arī viņa draudzene Džordžīna. Spēles laikā uzmanību spāņu modele gan pievērsa arī ar iespaidīgu gredzenu, kāds viņas kreisās rokas zeltnesī vēl nebija manīts.

Foto no Krištianu Ronaldu draudzenes Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila

Foto no Portugāles futbola zvaigznes Krištianu Ronaldu draudzenes spāņu modeles Džordžīnas Rodrigesas "Instagram" profila.

gallery icon
41

Šī jaunā rotaslieta Ronaldu faniem likusi spriest, ka futbolists, visticamāk, ir savu draudzeni bildinājis un jau pēc finālturnīra abi dzeršot kāzas.

Krištianu Ronaldu un viņa ģimene nosvin uzvaru Čempionu līgas finālā

gallery icon
28

Džordžīna savam populārajam draugam ir dāvājusi meitu Alanu Martinu. Vēl ģimenē aug dvīņi Eva un Mateo, ko futbola zvaigznei pērnvasar pasaulē laida surogātmāte. Vēl futbola spīdeklim no iepriekšējām attiecībām ir septiņus gadus vecs dēls Krištianu juniors.