foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Agnese Zeltiņa veco saderināšanās gredzenu pirkstā neliek
Aktrise Agnese Zeltiņa viesnīcas atklāšanas svinībās bija sapucējusies vasarīgā vakarkleitā. Frizūra viņai bija rūpīgi ieveidota.
Slavenības
2018. gada 11. jūnijs, 06:35

Agnese Zeltiņa veco saderināšanās gredzenu pirkstā neliek

Kasjauns.lv

Aktrise un uzņēmēja Agnese Zeltiņa (46), apmeklējot svinīgus pasākumus, iztiekot bez spožā saderināšanās gredzena, ko pirms pāris gadiem saņēma no mīļotā vīrieša Rūdolfa Brēmaņa (35), vēsta žurnāls “Kas Jauns”.

Agneses Zeltiņas dzīves mirkļi jaunībā un tagad

gallery icon

Kādreizējais diplomāts Rūdolfs Brēmanis pēc aptuveni divarpus aplidošanas gadiem slaveno aktrisi Agnesi Zeltiņu bildināja 2016. gada pavasarī. Kopš tā brīža Agneses zeltnesi rotāja skaists gredzens ar mirguļojošu briljantu.

Taču nepilnu gadu pēc rokas lūgšanas pāris ar skandālu šķīrās it kā Brēmaņa neuzticības dēļ, un aktrise, kura ilgus gadus tika dēvēta par vienu no Latvijas skaistākajām sievietēm, bildinājuma gredzenu novilka.

Pagāja daži mēneši, un Agnese ar Rūdolfu no jauna sagāja kopā, un aptuveni gadu mīlnieki atkal ir nešķirami.

Pasākumos Brēmanis Zeltiņu aplido kā iepazīšanās sākumposmā, un tā bija arī pagājušās nedēļas izskaņā, kad viņi apmeklēja viesnīcas “Grand Poet Hotel” prezentācijas balli. Vērojot pasākuma muzikālos priekšnesumus, abi sēdēja cieši līdzās, un Brēmanis aktrisi turēja, mīļi apskāvis, ik pa brīdim maigi noglāstīdams muguru, gurnus un plecus.

Kā novēroja “Kas Jauns”, Agnese bija bagātīgi rotājusies ar auskariem, kaklarotu, rokassprādzi un vairākiem krāsainiem gredzeniem no pašas zīmola “Soulstones”, taču kādreizējā saderināšanās gredzena viņas zeltnesī gan nebija.