Aktrise Rīza Viterspūna pārdod vienu no četriem īpašumiem Nešvilā. Skaistums bezgalīgs!
foto: Vida Press
Aktrise Rīza Viterspūna pārdošanā izlikusi lielāko no saviem četriem Nešvilā esošajiem īpašumiem.
Slavenības
2018. gada 3. jūnijā, 11:17

Aktrise Rīza Viterspūna pārdod vienu no četriem īpašumiem Nešvilā. Skaistums bezgalīgs!

Kasjauns.lv

Holivudas aktrise Rīza Viterspūna par 4,4 miljoniem ASV dolāru pārdošanā izlikusi vienu no saviem Nešvilā esošajiem īpašumiem.

Aktrise Rīza Viterspūna pārdod vienu no četriem īp...
foto: Vida Press
Rīza Viterspūna.
Rīza Viterspūna.

Filmu „Sirds robeža” („Walk The Line”), „Gudrā blondīne” („Legally Blonde”) , „Bīstamie sakari” („Cruel Intentions”) un „Ūdens ziloņiem” („Water For Elephants”) aktrisei Rīzai Viterspūna Nešvilā pieder četri nekustamie īpašumi. Lielāko no tiem Viterspūna nolēmusi pārdod, par to prasot 4,4 miljonus dolāru.

Aktrise Rīza Viterspūna pārdošanā izlikusi lielāko no saviem četriem Nešvilā esošajiem īpašumiem. 2014. gadā viņa to iegādājās par 3.3 miljoniem dolāru, bet tagad pārdod par 4.4 miljoniem dolāru.

Rīza Viterspūna pārdod māju Nešvilā

Aktrise Rīza Viterspūna pārdošanā izlikusi lielāko no saviem četriem Nešvilā esošajiem īpašumiem. 2014. gadā viņa to iegādājās par 3.3 miljoniem ...

Šo 1.75 akru (0.7 ha) lielo īpašumu Rīza Viterspūna iegādājās tikai pirms četriem gadiem, tolaik par to samaksājot 3.3 miljonus ASV dolāru.

Greznajā ķieģeļu mājā ar dienvidu štatiem tik raksturīgo lieveni, ir 1022 kvadrātmetru liela apdzīvojamā platība. Mājā ir septiņas guļamistabas un astoņas vannasistabas.

Ēkā ir grandiozs foajē ar vītņu kāpnēm, kā arī plaša viesistaba un ēdamzāle. Mājīgajā saimnieku guļamistabā ir kamīns. Līdzās guļamistabai ir liela vannasistaba un istaba garderobe. No guļamistabas iespējams iziet uz privātu terasi.

Pie mājas ir baseins un tam līdzās viesu namiņš ar divām guļamistabām un trīs vannasistabām.