foto: Vida Press
Meraija Kerija pārdevusi saderināšanās gredzenu piecas reizes lētāk!
Savulaik runāja, ka Meraijas Kerijas saderināšanās gredzens esot 10 miljonus dolāru vērts.
Slavenības
2018. gada 31. maijs, 14:07

Meraija Kerija pārdevusi saderināšanās gredzenu piecas reizes lētāk!

Kasjauns.lv

2016. gada janvārī, kad austrāliešu miljardieris Džeimss Pakers bildināja popzvaigzni Meraiju Keriju, viņš dīvai pasniedza saderināšanās gredzenu aptuveni 10 miljonu ASV dolāru vērtībā. Tā paša gada oktobrī pāris izšķīrās, bet nesen dziedātāja pārdevusi saderināšanās gredzenu. Gandrīz par baltu velti – tikai 2,1 miljonu!

„Meraija pēdējā laikā daudz runājusi par to, ka vēlas doties dzīvē tālāk un dzīvot, pozitīvu domu un lietu ieskauta,” izteicies dziedātājas pārstāvis. „Tas nozīmē atstāt pagātnē kā emocionālo, tā materiālo bagāžu. To skaitā arī veco saderināšanās gredzenu no bijušā drauga.”

foto: Vida Press
Meraija Kerija un Džeimss Pakers saderinājās 2016. gada janvārī, bet jau oktobrī saderināšanos atsauca. Pakers bijušajai līgavai gredzenu ļāva paturēt, neprasot to atpakaļ.

Daudzus nodarbina jautājums, kāpēc gan popzvaigzne Meraija Kerija gandrīz par „baltu velti” pārdevusi 10 miljonus vērtu saderināšanās gredzenu. Kāds „zinātājs” uz to atbildējis, ka patiesībā tā vērtība bijusi „daudz mazāka”, nekā plaši izreklamētie desmit miljoni!

Meraija Kerija demonstrē līgavaiņa pasniegto gredzenu

Austrāliešu miljardieris Džeimss Pakers savai draudzenei dziedātājai Meraijai Kerijai pasniedzis platīna saderināšanās gredzenu ar 35 karātu briljantu, kas novērtēts 7.5 ...

gallery icon

Interesanti, ka arī pēc šķiršanās Meraija turpināja nēsāt saderināšanās gredzenu ar lielo briljantu. Acīmredzot mūziķei tas tik ļoti patika, ka viņa nespēja no tā šķirties. Dziedātāja ar bijušā līgavaiņa pasniegto gredzenu pirkstā pēdējoreiz manīta vēl šā gada sākumā, sociālajos tīklos publiskojot fotogrāfiju pēc sniegtā gadu mijas koncerta.

foto: Vida Press
Dziedātāja gredzenu ar milzīgo briljantu nēsāja arī pēc saderināšanās. Vēl šā gada 1. janvārī tas mirdz viņas pirkstā, taču tagad mūziķe to tomēr pārdevusi.