Kārtībnieks Nikolajs Puzikovs sāk dziedāt ne par ko
Mūzika
2018. gada 28. maijs, 17:04

Kārtībnieks Nikolajs Puzikovs sāk dziedāt ne par ko

Kasjauns.lv

Jaunu, vasarīgu, pozitīvu un modernu dziesmu ierakstījis Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes kārtībnieks Nikolajs Puzikovs.

Viņa jaunākais ieraksts “Ne par ko” esot tāda dziesma, kādas patīk pašam dziedātājam un kuras labprāt atskaņo dīdžeji mūzikas klubos, kuros skan arī latviešu dziesmas.

Dziesmas autors ir viens no pēdējā laika ražīgākajiem dziesmu autoriem - Gatis Mūrnieks.

"Nenoliedzu, ka  man Gata rakstītās dziesmas ļoti simpatizē, jo ir gana vienkāršas, melodiskas un viegli uztveramas," pauž Nikolajs.

"Dziesma "Ne par ko" pievērsa manu uzmanību jau pirmajā klausīšanās reizē. Skaņdarbs rada manī patiesas emocijas un sakrīt ar maniem dzīves notikumiem. Līdz ar to dziesma ir man ļoti personīga," atklāj mūziķis.

Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas aizkadri

Kadri no Nikolaja Puzikova jaunās dziesmas "Ne par ko" video tapšanas.

gallery icon

"Producents Gints Stankevičs ietērpa dziesmu aktuālās skaņās. Pēc ieraksta studijā dziesma ieguva deju mūzikai raksturīgu skanējumu, kas sākotnēji nebija ieplānota. Manuprāt, gala rezultāts ir ļoti labs, un kā uzsvēra mans draugs, DJ un producents Roberts Lejasmeijers, tad latviešiem nav daudz šāda stila dziesmu. Noteikti šī nav pēdējā sadarbība ar Gati. Mums padomā ir vēl pāris kompozīcijas, kuras plānojam ierakstīt un izdot.”