foto: publicitātes (Vadims Bazalijs)
Slavenības jauna zīmolu veikala atklāšanā izpriecājas ziedu jūrā
Slavenības
2018. gada 26. maijs, 13:18

Slavenības jauna zīmolu veikala atklāšanā izpriecājas ziedu jūrā

Kasjauns.lv

Durvis Rīgā vēris jauns konceptveikals "Noname Place", kas apvieno svaigus un spilgtus jauno Latvijas dizaineru zīmolus.

Atklāšanas svētku devīze bija „This is a woman's world”: viesi varēja vērot visu veikalā pārstāvēto zīmolu kolekciju skates, piedalījās floristikas meistarklasē, kas pārvērta veikala pagalmiņu ziedošā patio, baudīja izsmalcinātas uzkodas un šampanieti, bet dīdžeja Ališera Jakupova mūzikas sets karsēja ballītes atmosfēru. Pasākumu vadīja Ieva Adamss.

Konceptveikala "Noname Place" atklāšana

Konceptveikala "Noname Place" telpas oficiālā atklāšana 24. maijā.

gallery icon
95

Neiztika arī bez slaveniem viesiem - uz svinībām ieradās gan māsas aktrise Agnese Zeltiņa un dermatoloģe Lauma Valeine, gan "Mix Media Group" īpašnieks Andrejs Feldmanis ar sievu Aleksandru Krasovicku, gan TV dīva Grēta Gorjučko.

Konceptveikalā pārstāvēts zīmolu "Antistar", "Galian studio", "Tooche", "Soyka", "Zhilyova Lingerie", "Nonpareil", "Ma’milk", "KRYN JEWELLERY", "pas de marque", "Sensonel", "sweets&knits", "Heaven 67", "NONAME Atelier" un populārā Krievijas zīmola "Nebo" apģērbs, apavi un aksesuāri.

Idejas autores un konceptveikala līdzīpašnieces ir zīmola "NONAME Atelier" dizaineres Aļona Grevcova un Veronika Nikitenko.

„Mēs esam perfekcionistes, tādēļ mūsu veikala iekārtošanas laikā dienu un nakti veidojām telpu noformējumu, centāmies pārdomāt ikvienu sīkumu, lai pircējiem būtu ērti. Tagad pie mums var baudīt aromātisku kafiju, parunāties ērtā pagalmā ar skatu uz jūgendstila šedevriem un safotografēt visveiksmīgākos pašiņus jaunajos tērpos,” stāsta Grevcova.