foto: Vida Press
Skaista jau ir, bet... Aktrise Holija Hantere māju Ņujorkā pārdod par 4,5 miljoniem
Aktrise Holija Hantere šo īpašumu Ņujorkā iegādājās 2014. gadā, par to samaksājot 3.3 miljonus dolāru. Tagad viņa to pārdod par 4.5 miljoniem.
Slavenības
2018. gada 30. maijs, 12:56

Skaista jau ir, bet... Aktrise Holija Hantere māju Ņujorkā pārdod par 4,5 miljoniem

Kasjauns.lv

„Oskara” balvas laureāte aktrise Holija Hantere (60) par 4,5 miljoniem ASV dolāru pārdošanā izlikusi savu pilsētas māju Ņujorkā, ēka atrodas Bruklinas rajona prestižajā „Fort Greene” apkaimē.

foto: Vida Press
Aktrise Holija Hantere šā gada martā nosvinējusi 60. dzimšanas dienu, taču izskatās ievērojami jaunāka par saviem gadiem.

Kā saka nekustamo īpašumu mākleri, šis rajons ir ļoti iecienīts un plaši pieprasīts turīgu cilvēku aprindās.

Holijai Hanterei piederošajā pilsētas mājā ir četras guļamistabas un divas vannasistabas. Mājas kopējā platība sasniedz 282 kvadrātmetru, un tā ir trīs stāvos.

Holija Hantere pārdod pilsētas māju Ņujorkā

Aktrise Holija Hantere šo īpašumu Ņujorkā iegādājās 2014. gadā, par to samaksājot 3.3 miljonus dolāru. Tagad viņa to pārdod par ...

gallery icon

Ēka celta 1864. gadā no sarkanbrūnā smilšakmens. Mājā aizvien saglabāti vairāki elementi, kādi tie bija, ēku uzceļot tālajā 19. gadsimtā. Pie tiem pieskaitāmi pieci dekoratīvie kamīni. Mājā ir augsti griesti un no agrākiem laikiem saglabātas, atrestaurētas un uzturētas parketa grīdas.

Aktrise Holija Hantere šo īpašumu Ņujorkā iegādājās 2014. gadā, par to samaksājot 3,3 miljonus ASV dolāru.

foto: Vida Press
Māja celta 1864. gadā.

Pēdējo gadu laikā Bruklinu kā pamatdzīvesvietu izvēlējušās neskaitāmas Holivudas zvaigznes – Anna Heteveja, Sāra Džesika Pārkere, Mišela Viljamsa, Marks Rafalo un Kriss Roks. Nesen uz šo apkaimi pārcēlusies arī aktrises Emīlijas Blantas ģimene.