foto: Juris Rozenbergs
“100 dienas, un tava dzīve būs laimīga!” - iznākusi padomu grāmata, kā dzīvot sievietēm
Grāmatas „Kā iemīlēt sevi” autori Inese Prisjolkovu pasākumā atbalstīja dēls Kaspars un vīrs Toms.
Slavenības
2018. gada 1. maijs, 15:07

“100 dienas, un tava dzīve būs laimīga!” - iznākusi padomu grāmata, kā dzīvot sievietēm

Kasjauns.lv

Daudzu grāmatu autore, „Pavasara studijas” vadītāja, Inese Prisjolkova kopā ar ģimeni un savām atbalstītājām, atzīmēja jaunās grāmatas „Kā iemīlēt sevi” atvēršanas svētkus. Lielu prieku klātesošajām sniedza mūziķa Andra Kiviča uzstāšanās.

Ineses Prisjolkovas grāmatas „Kā iemīlēt sevi” atvēršanas svētki

Ineses Prisjolkovas grāmatas „Kā iemīlēt sevi” atvēršanas svētki.

gallery icon
80

Šie grāmatas atvēršanas svētki bija īpaši ne tādēļ vien, ka tajos lielākoties piedalījās tikai apmeklētājas, kuras bija iegādājušās ieejas biļeti uz pasākumu, bet arī tādēļ, ka no vairāku desmitu klātesošajiem apmeklētājiem lielākā daļa bija sievietes.

Zālē esošos vīriešus varēja saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem.
Uzrunas teica gan pati grāmatas autore, gan vairākas dāmas, kuras piedalās Ineses veidotajā projektā „100 dienās iemīlēt sevi”.

Ar aplausiem tika sagaidīta mūziķa, dzejnieka un Rīga TV24 raidījuma „Rampas Ugunis” vadītāja Andra Kiviča uzstāšanās. Mūziķis pasākuma laikā ne tikai dziedāja paša sacerētas dziesmas, bet arī, citu autoru dziesmas, kā piemēram, Renāra Kaupera sarakstīto dziesmu „ Joka pēc alfabēts”.

Kivičs dāmām stāstīja arī dažādus  stāstus iz paša dzīves, kā piemēram notikumus, kā tapušas viņa dziesmas un kā mākslinieks uzstājies cietumā.  

Grāmatas atvēršanas svētku noslēgumā „Pavasara studijas” vadītāja un grāmatas autore  saņēma gan laba vēlējumus, gan atzinīgus vārdus par paveikto, kā arī sniedza autogrāfus pašas sarakstītajā grāmatā.