foto: Publicitātes
Markus Riva pavasari sumina ar jauno dziesmu “Nevaru Tā”
Markus Riva atkal priecē ar savu jaunāko kompozīciju.
Mūzika
2018. gada 24. aprīlis, 15:05

Markus Riva pavasari sumina ar jauno dziesmu “Nevaru Tā”

Kasjauns.lv

Mūziķis Markus Riva nācis klajā ar jaunu dziesmu latviešu valodā “Nevaru Tā”. Tā sarakstīta kopā ar sitaminstrumentālistu un producentu Reini Ašmani (RA Music), ar kuru Riva jau sa-darbojies vairākkārt (“Ko Sirds Mana Jūt”, “Saucu Tevi Vēl” u.c.).

Šī dziesma ir viena no kompozīcijām, kas iekļauta gaidāmajā Rivas albumā, kurš būs latviešu valodā. 

Jaunā albuma izdošanas datums un nosaukums tiks izziņots tuvāko nedēļu laikā un tas būs pir-mais Markus Riva albums, kur visas dziesmas ir latviešu valodā - iepriekš izdoti 4 albumi gan latviešu, gan angļu valodās. 

“Šogad manos plānos ir izdot 3 albumus - gan latviski, gan angliski, gan arī krieviski. Joprojām turpinu strādāt pie materiāla visās šajās valodās. Šogad esmu izdevis arī divas dziesmas Ukraiņu valodā, no kurām viena šobrīd ir iekarojusi arī Ukraiņu radiostaciju hitparādes.

Tomēr, visvieglāk un patīkamāk man ir dziedāt dzimtajā valodā, tāpēc arī ļoti cītīgi veidoju albumu latviešu valodā”, par dziedāšanu daudzās valodās izsakās Markus Riva.

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā.

gallery icon
24

Paralēli tam Markus Riva uz brīdi pievienojies arī TV seriāla “Svešā Seja” aktieru komandai un ir apstiprināts arī kā TV3 šova “X-faktors” otrās sezonas vadītājs. Jau maija sākumā Markus pievienosies TV šova “X-faktors” atlasēm visā Latvijā.

Markus Rivas 31. dzimšanas dienas ballīte viesnīcā

2017. gada 3. oktobrī Markus Riva draugu un kolēģu lokā atzīmēja savu 31. dzimšanas dienu.

gallery icon
50