foto: Vida Press
Neticami! Leģendārā Frenka Sinatras matu šķipsnu pārdod par 30 000 dolāru!
Par šo mūziķim un aktierim Frenkam Sinatram nogriezto iesirmo matu šķipsnu izsolē plāots nopelnīt 30 000 dolāru!
Slavenības
2018. gada 14. aprīlis, 14:04

Neticami! Leģendārā Frenka Sinatras matu šķipsnu pārdod par 30 000 dolāru!

Kasjauns.lv

Iegūt savā īpašumā kādu apģērbu no iemīļotās zvaigznes garderobes – ir kolekcionāra sapnis. Taču, jo leģendārāka personība, jo neparastākas viņam piederējušas mantas piedāvā izsolēs. Drīzumā gaidāma izsole, kurā piedāvās Frenkam Sinatram piederējušas lietas – tostarp viņam reiz nogrieztu matu šķipsnu, kam bija lemts nonākt atkritumu kastē.

foto: Vida Press
Frenks Sinatra.

Pasaulē aizvien ir daudz fanātisku kolekcionāru, kas vēlas savā īpašumā iegūt jebko, kas reiz piederējis leģendārajam Frenkam Sinatram, un par to gatavi tērēt milzīgas naudas summas. Arī, ja tā ir pavisam ērmīga lieta – kā, piemēram, mūziķa matu šķipsna, vai pretsāpju medikamentu pudelīte.

Frenkam Sinatram piederējušu mantu izsole

Frenkam Sinatram piederējušu mantu izsole

gallery icon
16

Drīzumā gaidāmajā izsolē līdzās dziedātājam un aktierim Frenkam Sinatram piedējušajiem apģērbiem un apaviem izsolīs arī pavisam neierastas lietas. Prognozēts, ka par Sinatras matu šķipsnu izsolē kāds samaksās vismaz 30 000 ASV dolāru. Šo, sirmot sākušo matu kušķīti, kāds uzslaucījis no grīdas Sinatras mājās, pēc tam, kad 78 gadu vecumā mūziķim apgriezti mati.

Izsolē piedāvās arī pretsāpju medikamentu pudelītes, ko mūziķim izrakstījis ārsts, lai atvieglotu ciešanas, tuvojoties dzīves izskaņai. Viena no „Vicodin” medikamentu pudelītēm datēta ar 1998. gada 20. aprīli, kas ir mēnesi pirms dziesmas „My Way” izpildītājs devās viņsaulē pēc sirdslēkmes. Prognozēts, ka par šo pudelīti izsolē iegūs 1 200 ASV dolāru.

foto: Vida Press
"Vicodin" medikamentu pudelīte, kas saulaik izrakstīta Sinatram. par to plānots izsolē nopelnīt 1 200 dolāru.