foto: Publicitātes
Uh, kas Ilzei Jaunalksnei par šķēlumu kleitai!
Ilze Jaunalksne šai uzstāšanās reizei bija izvēlējusies sarkanu kleitu ar itin dziļu izgriezumu apakšdaļā. Un tad viņai uzdeva lēkt "gumijas"...
TV
2018. gada 5. aprīlis, 14:15

Uh, kas Ilzei Jaunalksnei par šķēlumu kleitai!

Kasjauns.lv

“Dziesmu dueļa” pavasara skrējienā uz skatuves laiks kāpt trešajam musketierim – Kārlim Lācim! Viņa komandā plecu pie pleca cīnīsies TV3 raidījuma “Nekā personīga” visu redzošā komanda – Ilze Jaunalksne un Jānis Krēvics.

TV spēlē “Dziesmu duelis” sacenšas “Nekā personīga” un “Bez Tabu” komandas

TV spēlē “Dziesmu duelis” sacenšas “Nekā personīga” un “Bez Tabu” komandas.

gallery icon

Taisnības meklētāji šonedēļ darbosies arī Normunda Jakušonoka komandā, jo Baiba Sipeniece – Gavare uz spēli aicinājusi “Bez Tabu” vadītājus Agnesi Drunku un Egonu Reiteru.

Kura komanda patiesību par dziesmām noskaidros ātrāk, šoreiz būs atkarīgs no dalībnieku muzikalitātes, kam abu komandu gadījumā ir dziļas saknes.

Tomēr negaidītu pavērsienu spēlē piešķirs raidījuma noslēpumainā viešņa Zvaigzņu duetā, kā arī bērnības dienu atmiņas, kas liks komandām atcerēties vai iemācīties no jauna līksmākās pagalma spēles.

Latviešu dziesmas, jautrība un īstā piektdienas ballītes noskaņa Latvijā sākas kanālā TV3 plkst.20.20 kopā ar visu laiku mīlētāko televīzijas šovu “Dziesmu duelis”.