Jaunas ziņas par "Duetu Sandra". Viņas vietā dzied puisis
“Duets Sandra” – Andris un Sandra Brīnumi – uz skatuves nešķirami bija 25 gadus. Tagad Sandra veselības dēļ nevar koncertēt.
Slavenības
2017. gada 3. janvāris, 06:25

Jaunas ziņas par "Duetu Sandra". Viņas vietā dzied puisis

Jauns.lv

Populārā grupa “Duets Sandra” pēc 25 gadu pastāvēšanas piedzīvojis pamatīgas izmaiņas – to veselības problēmu dēļ atstājusi soliste un dziesmu autore Sandra Brīnuma. Viņas dzīvesbiedrs žurnālam “Kas Jauns” atklāj, kas ar duetu notiek tagad.

“Duets Sandra” ir laulātā pāra Sandras un Andra Brīnumu muzikālā apvienība. „Sandrai ir veselības problēmas, un viņa nevar uzstāties, taču grupas nosaukums “Sandra” aizvien pastāv. Man ir arī atrasts pagaidu variants – viens puisis, kas ir samācījies grupas repertuāru. Tas ir pagaidām, jo man pašam nav īsti skaidrības, kā rīkoties turpmāk. Uzstāšanās tagad notiek ar šo Sandras aizvietotāju. Viņš nav tautā pazīstams, tālab vārdu nav vērts atklāt. Iespējams, nāksies meklēt Sandras aizvietotāju solisti,” žurnālam “Kas Jauns” stāsta Andris Brīnums, piebilstot, ka grupa tagad saskaras ar lielām problēmām: “Tagad vairs nav kā agrāk, viss ir daudz citādāk. Arī koncertu ir stipri mazāk, jo, kad pasaku, ka Sandra pati nedziedās, pieteiktos koncertus man atsaka. Vairs nav tā, kā ar Sandru, kad dziedājām pa pieciem līdz desmit koncertiem nedēļā. Piedāvājumu joprojām ir daudz, bet daudzi grib oriģinālu – lai dzied Sandra. Ir teiciens, ka neaizvietojamu cilvēku nav, tomēr tagad skaidri redzams, ka šis teiciens ir maldīgs, vismaz attiecībā uz mūsu grupu.”

Kasjauns.lv/Foto: No Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva