foto: Publicitātes
Renāra Zeltiņa vadībā šovs “Izklausies redzēts” jau šodien sāk iekarot skatītāju sirdis
Šova vadītājs Renārs Zeltiņš ar dziedātāju Aiju Vītoliņu, kas iejutusies dziedātājas LP ādā.
TV
2018. gada 25. februāris, 12:31

Renāra Zeltiņa vadībā šovs “Izklausies redzēts” jau šodien sāk iekarot skatītāju sirdis

Kasjauns.lv

Pārsteigumi, muzikāla izklaide, līdzpārdzīvojums un jaunatklāti talanti – šovs “Izklausies redzēts” skatītājiem vienmēr nodrošinājis krāšņus svētdienas vakarus, kā arī nebijušas un atmiņā paliekošas emocijas. Pirmais “Izklausies redzēts” TV3 jaunās sezonas šovs – jau šodien, 25. februārī, pulksten 20!

TV šova “Izklausies redzēts” 2018. gada sezonas 1. raidījuma pārvērtības

TV šova “Izklausies redzēts” 2018. gada sezonas 1. raidījuma pārvērtības.

gallery icon
40

Par ceturtās sezonas pārsteigumu jau kļuvis jaunais vadītājs Renārs Zeltiņš, bet blakus ierastajiem astoņiem slavenību priekšnesumiem katru svētdienu skatītājus priecēs arī kāds slepenais viesis.

Daudzi skatītāji būs priecīgi dzirdēt, ka par pastāvīgo žūrijas locekli piekritis būt par mūzikas enciklopēdiju dēvētais Jānis Šipkēvics pārī ar šarmanto un asprātīgo TV dīvu Janu Duļevsku. Katru svētdienu abiem pievienosies divi citi žūrijas dalībnieki, pirmajā raidījumā tie būs Agnese Rakovska un Ralfs Eilands.

Par krāšņu muzikālo karuseli katru svētdienas vakaru gādās astoņi spilgti Latvijas mākslinieki. Ar savu atšķirīgo pieredzi un mūzikas izjūtu dalībnieki katru uzstāšanos padarīs unikālu, aptverot visplašākos žanrus – no tautā iemīļotām ziņģēm līdz pasaules hitiem.

Skatītāji droši var gaidīt pārsteigumus, jo, iespējams, kāds no vārdiem daudziem šķitīs atklājums. Dziedošais improvizators Nauris Brikmanis no grupas “Dziļi violets”, Liepājas teātra aktieris un viens no TV3 seriāla “Svešā seja” varoņiem Edgars Pujāts, Latvijas roka skaļā balss Atis Ieviņš, kā arī aktieris un Latvijas Nacionālās operas tenors Juris Jope, dziedošās aktrises Raimonda Vazdika un Veronika Plotņikova, “Cabaret” dīva Aija Vītoliņa un uz Latvijas džeza skatuves labi pazīstamā Evilena Protektore.


Ko redzēs atklāšanas šovā?


“Izklausies redzēts” pirmajā raidījumā latviešu estrādi pārstāvēs tādas leģendas kā Edgars Liepiņš, Armands Birkens no “Čikāgas piecīšiem”, kā arī Alex, kuru atveidos Atis Ieviņš, atzīstot abu īpašo saikni, jo tieši kāds no grupas “Opus pro” koncertiem padarījis Ati par smagā roka cienītāju. Vēl skatītāju sirdis sola uzkarsēt Antonio Banderass ar “Desperado”. Tāpat uz skatuves redzēsiet Meganu Treinori, Marlēnu Dītrihu, Aidu Vediševu ar dziesmu “Pomogi mņe!” no komēdijas “Briljanta roka”, kā arī pagājušajā rudenī Rīgā pabijušo dziedātāju LP, kuras ādā kā divas ūdens piles sola iejusties Aija Vītoliņa.

Šova "Izklausies redzēts" 3. sezonas fināls

Šova “Izklausies redzēts” 3. sezonas fināls, kurā uzvarēja Dināra Rudāne.

gallery icon
141