foto: Publicitātes foto
FOTO: ar trakulīgu ballīti klubā meiteņu trio “Hypnotic” prezentē savu Eirovīzijas dziesmu
Meiteņu trio “Hypnotic” klubā "Just".
TV
2018. gada 29. janvāris, 22:26

FOTO: ar trakulīgu ballīti klubā meiteņu trio “Hypnotic” prezentē savu Eirovīzijas dziesmu

Jauns.lv

Meiteņu trio “Hypnotic” pirms lielā Supernova dziesmu konkursa uzorganizējušas košu un krāsainu pre-party, kas brīvdienās norisinājās vienā no populārākajiem klubiem Rīgā – JUST. Ballītē tika prezentēta arī trio Supernovas dziesma “Pray”. Uz pasākumi bija ieradušies vairāki Supernovas dalībnieki un meiteņu draugi, un atbalstītāji.

Meiteņu trio “Hypnotic” ballīte pirms Supernovas konkursa

Meiteņu trio “Hypnotic” pirms lielā Supernova dziesmu konkursa uzorganizējušas košu un krāsainu pre-party, kas 2018. gada 26. janvārī klubā "JUST" ...

gallery icon

Dziesmas “Pray” autores ir pašas trio meitenes - Sabīne Geiba (pazīstamā talantu šovu dalībniece Sabīne Berezina) un Beatrise Heislere, bet dziesmas mūzikas producents ir Rassell (Ruslans Kuksinovičs). Dziesmas master mix veicis Jānis Kalve, bet pie balss ieraksta strādāja Pēteris Upelnieks. Dziesmas izdevējs – radošais uzņēmums Communicaton ART.


Dziesmas pamatdoma ir viena – mēs lūgsim par labāku pasauli, par to, lai pasaulē nebūtu kari, varas dalīšanas, nabadzība, bezdarbs, bezatbildība, lai mēs dzīvotu laimīgi, saticīgi, veseli un drošībā. Dziesma ir par to, ka katrs no mums spēj ietekmēt visu kopumu kaut vai ar maziem sirds darbiņiem – padodot roku, atbalstot, pasmaidot un novēlot otram labu dienu. Arī meitenes ik dienu cenšas darīt labus, mazus darbiņus, lai pasauli padarītu kaut par kripatiņu, bet labāku un tieši to meitenes centušās atspoguļot arī savā dziesmas “Pray” video.


Dziesmas video filmējis un montējis Dween. Dziesmas video tapšanā piedalījās bērnu popgrupa “Dzeguzīte” Zigdas Martinsones pavadībā. Paldies katram no viņiem - Krista Krūmvēvere, Marta Guģe, Elvīra Kazāka, Liena Biteniece, Marta Roberta Kalniņa, Linda Čamane, Emīls Guģis, Kristofers Zvejnieks, Dāvis Gerrards Gabrāns. Paldies arī Nijoles Berezinas bērniņiem - Valters Lejinieks, Roberta Stīrija, Elizabete  Kuba, Lote Skuja, Tīna Orgaņuka. Mīļš paldies Indrai Vītolai un dizaina fabrikai Dfab. Paldies tērpu salonam Mana kleita. Paldies visiem brīvprātīgajiem “aktieriem”.

Sabīne Berezina 2014. gada Eirovīzijas nacionālās atlases pirmajā pusfinālā

gallery icon