foto: no privātā arhīva
Aktieris Zalaks dēlu vēl pirms pirmās dzimšanas dienas aizved ceļojumā
Edijs ar dzīvesbiedri Vasilisu un abu kopīgo atvasi Mihaelu.
Slavenības
2018. gada 11. janvāris, 07:29

Aktieris Zalaks dēlu vēl pirms pirmās dzimšanas dienas aizved ceļojumā

Kasjauns.lv

Dailes teātra aktieris Edijs Zalaks ar sievu Vasilisu un dēlu Mihaelu pirmajā kopīgajā ceļojumā Francijas Alpu kalnu namiņā sagaidījuši gadumiju un izveidojuši jaunā gada apņemšanās sarakstu.

Aktiera Edija Zalaka un viņa ģimenes pirmais ceļojums trijatā

Aktiera Edija Zalaka un viņa ģimenes pirmais ceļojums trijatā

gallery icon

„Ar dēlu, kuram martā atzīmēsim gada jubileju, pabijām Itālijā, Šveicē un Francijā, kur netālu no augstākās Alpu kalnu virsotnes Monblāna kalnu namiņā sagaidījām jauno gadu. Pirms ceļojuma bijām neziņā, kā dēls uzvedīsies, bet bijām patīkami pārsteigti – viņš bija priekšzīmīgs! Garāko pārbraucienu laikā viņš gulēja vai mierīgi vēroja apkārtni pa logu,” stāsta aktieris.


Ceļojums bija Edija un Vasilisas dāvana viens otram Ziemassvētkos un gadumijā, jo, viņuprāt, nekas nevar būt labāks, kā ģimenei būt kopā un piepildīt sen izsapņotu vēlēšanos – Jaungadu sagaidīt Francijas kalnu namiņā. „Tas man bija tāds sens sapnis – Jaungadā kopā ar sievu malkot vīnu un izveidot savu vēlēšanos sarakstu. Esmu nolēmis visas savas kvalitātes – gan profesionālās, gan ģimenes un finanšu jomu – paaugstināt vismaz par divām pakāpēm,” saka Edijs.


Viņš uzreiz atzīst, ka ceļojums nav bijis no tiem lētākajiem: „Kaut vai tas, ka abiem ar sievu pusdienas vien restorānā izmaksāja simts eiro. Bet tas, ko redzējām, atsver izdevumus. Dzīvojot kalnu pakājē, guvām lielu enerģijas lādiņu – kalni tomēr dod milzu varenību un mieru.”